Novi seksualni fetiš; Parovi zatrudnjuju i imaju višestruke pobačaje

Paul Joseph Watson

Summit News

Pojavio se novi seksualni fetiš u kojem parovi opetovano zatrudnjuju i zatim imaju višestruke pobačaje.

Svakog dana sve više se udaljujemo od Božje svjetlosti.

U objavi na Redditu pod naslovom “Pitanje u vezi pobačaja i fetiša rasplođivanja”, jedna korisnica otkrila je kako ima “prijateljicu koja ima zaista snažan fetiš za rasplođivanje” i koja nikad nije koristila kontrolu rađanja.

“Ona je trenutačno s muškim partnerom koji ima isti fetiš kao i ona te ga prakticiranju već nekoliko pobačaja”, piše u postu.

Potom je jedan drugi muški korisnik podijelio svoja vlastita iskustva životnog stila prakticiranja iste vrste fetiša.
“Znam taj fetiš. Moja djevojka i ja imamo isti fetiš. Moja djevojka uživa u svojoj trudnoći i uživa u pobačaju. Njezin željeni datum pobačaja je između 20. i 24. tjedna trudnoće. Ja uživam u njezinom zatrudnjivanju. Ona nema menstruaciju i vrlo je seksualno aktivna”, napisao je.

“U posljednjih deset godina naše veze napravili smo sedam pobačaja, a moja djevojka je ponovno trudna s malom djevojčicom”, dodao je.

Još jedan korisnik pohvalio ga je što dijele isti fetiš, pišući: “Dobro je (i rijetko) čuti za parove (muške i ženske) u kojima oba člana uživaju u trudnoći i pobačaju. To je čudesan i potentan primjer osobne moći, gdje se seks susreće s nasiljem i kreaciju kombinira s uništenjem.”

Doista bolesno.

S obzirom na to da je ljevica pretvorila pobačaj iz nečega što je svojedobno bilo sramno posljednje rješenje u slavljenu vrlinu, činjenica da je postao seksualni fetiš oduvijek je bio sljedeći (ne)logični korak.