EU nazvana ‘fašističkom’ nakon što je stvorila funkciju ‘Povjerenika za zaštitu europskog načina života’

Europska unija označena je “fašističkom” nakon što je imala drskosti stvoriti funkciju u Ujedinjenim narodima pod nazivom “Povjerenik za zaštitu našeg europskog načina života”.

Kako se samo usuđuju?

“Novu funkciju, koja će nadgledati imigracijsku politiku, najavila je nadolazeća predsjednica EU komisije Ursula von der Leyen”, a obnašat će je grčki povjerenik EU, Margaritis Schinas, izvješćuje Zero Hedge.

Ljevičari su odmah bijesno reagirali, u potpunosti apoplektični da bi bilo tko želio zaštititi zapadnu kulturu.

“Ovo izgleda kao reakcija na borbu protiv porasta fašizma, usredotočivanjem njihove razdorne retorike oko ‘snažnih granica'”, rekla je britanska zastupnica Stranke zelenih Molly Scott Cato za Independent.




Liberalna nizozemska zastupnica Sophie in ‘t Veld rekla je za novine: “Sam smisao europskog načina života je sloboda pojedinaca da odaberu svoj vlastiti način života. Mi ne trebamo povjerenika za to, hvala lijepo.”

Nastavila je opisivati ideju da se “Europljani trebaju zaštiti od vanjskih kultura” kao “grotesknu”.

Veld je tvrdila da su populistički lideri Europe jedina prava prijetnja “našem načinu života”.

Drugim riječima, globalistička Europska unija se oštro kritizira od strane ljevice zbog jedne od rijetkih pozitivnih stvari koje je ikada učinila u svojoj čitavoj povijesti!

Sasvim je prihvatljivo poticati zaštitu bilo koje druge kulture na svijetu, osim one zapadne, koja je sama po sebi zla i loša.

U kojem slučaju, zašto ljudi iz svih tih drugih kultura toliko očajnički žele doći ovdje?