Švedski reper poziva na nasilje protiv bijelih ljudi

Paul Joseph Watson

Reper Jesse Ekene Nweke Conable, rođen u Nigeriji, pozvao je svoje obožavatelje da “upucaju” bijele ljude potičući ih: “Uzmite ih kao robove i postupajte prema njima još gore.”

Kakav fantastičan uzor za djecu.

Komentare je iznio u govoru objavljenom na zatvorenoj Instagram grupi pod nazivom Barasvarta (“Samo crnci”), navodi informativni medij Samhällsnytt.

“Mi, crnci” ćemo “postati broj jedan i preuzeti ove bijelce”, rekao je Conable, dodajući: “Baš kao što su ovi bijelci uzimali nas kao robove, mi bismo trebali uzeti njih kao robove i postupati prema njima još gore.”

“Uzet ćemo njihove k*je i uzet ćemo njihov novac”, nastavio je. “Da budem potpuno iskren, mi ćemo biti najbolja rasa ikad. Mi smo afrički ratnici, oni nisu na našem nivou. Ovo je tek početak, crna moć.”

Napravivši oblik pištolja svojom rukom, Conable je izjavio: “Ako te bilo koji bijelac ili bjelkinja pokušava vrijeđati, upucaj ih! Ako vrijeđaju vašu obitelj, upucaj ih!”




Čini se kako reper misli da ima bjanko ček za iznošenje nasilnih rasističkih prijetnji protiv bijelaca, objavivši meme u kojem se navodi: “Vi ne možete biti rasist ako niste bijeli.”

Nakon što su o Conableovim komentarima izvijestili mediji, on je najavio da će “obrisati” “cinkaroša” koji je procurio video.

Conable, koji je emigrirao u Švedsku 2008. godine i sad ima državljanstvo, ima ukupno 280.000 pretplatnika na YouTubeu.

Kao što smo ranije izvijestili, jedan drugi reper u Francuskoj objavio je pjesmu u kojoj pjeva: “Ja je*em Francusku, ja palim Francusku”, dok spot prikazuje kako davi bijelu ženu koja simbolično predstavlja Francusku.