Otkrivene fotografije kanadskog premijera Justina Trudeaua na kojima nosi ‘crno lice’

Ovaj tjedan, Kanadu potresa skandal nakon što su otkrivene fotografije kanadskog premijera Justina Trudeaua na kojima nosi “crno lice”.

Trudeau se ispričao novinarima zbog svoje pogreške.

Jučer se pojavila i druga fotografija Trudeaua u “neprikladnom izdanju”, tijekom nastupa na srednjoškolskom talent show-u.

Bit će zanimljivo vidjeti kako će se bivši “party boy” izvući iz ove kontroverze zbog koje mnogi Kanađane uzvikuju “licemjerje”. Trudeau je također bio optužen za pipanje novinarke na glazbenom festivalu 2000. godine, samo godinu dana prije nego je nosio gore prikazanu arapsku nošnju.




Trudeau se našao predmetom ismijavanja 2018. godine, kad je nosio hinduističku nošnju tijekom državnog posjeta Indiji. Mnogi Indijci smatrali su njegovu svečanu odjeću patronizirajućom i smiješnom.

Ovaj najnoviji skandal ne razlikuje se previše od nedavnog skandala u Sjedinjenim Državama koji je potaknula stara fotografija guvernera Virginije Ralpha Northama s crnim licem.

Trudeau će se morati suočiti s novinarima i priznati da je ultra-politički korektna politika koju zagovara ništa drugo osim okrutne laži, koja služi kako bi ga figurativno okružila aurom moralne superiornosti.