Liberali pojašnjavaju da je njihov rasizam zapravo demokratski rasizam

The Babylon Bee

SVIJET — Čini se kako liberali imaju problem s obzirom na to da se pojavilo još fotografija Justina Trudeaua na kojima ovaj ima crno lice. U međuvremenu, demokratski političari u Americi nastavljaju govoriti antisemitske stvari.

U svoju obranu, liberali su izašli kako bi pojasnili da njihov rasizam nije ona destruktivna vrsta koju je osudila većina čovječanstva, već novi, poboljšani oblik nazvan “demokratski rasizam”.

“To nije rasizam — to je demokratski rasizam”, uvjeravao je Justin Trudeau pristaše dok se pojavilo novih 78 slika na kojima se nalazi pod različitim nijansama smeđe šminke. “On se u potpunosti razlikuje od regularnog rasizma, a impliciranje da je naš rasizam jednako loš onoj lošoj vrsti je u najmanju ruku ignorantsko.”




Kako bi odvojili ovaj novi demokratski rasizam od starog, dosadnog rasizma, liberali su istaknuli da je njihov oblik vrlo popularan te da je njihova baza spremna obraniti njihove rasističke akcije i komentare. “Vidite, oni su glasali za nas i bez obzira kakve lude rasističke komentare iznosili, oni će ponovno glasati za nas”, rekla je Ilhan Omar. “Tamo gdje regularni rasizam osuđuju svi, demokratski rasizam se podržava od naših pristaša. Dakle, to je kao demokratski.”

“Također, bijeli ljudi su zli.”

The Babylon Bee je satirična evanđeosko kršćanska web stranica.