Trump trolao Gretu Thunberg zbog govora o ‘masovnom izumiranju’, internet eksplodirao

Predsjednik Donald Trump urnebesno je trolao krajnje lijevu klimatsku ekstremisticu Gretu Thunberg u ponedjeljak navečer nakon što je ova održala naširoko kritizirani govor u Ujedinjenim narodima.

Thunberg je održala melodramatični govor u kojem je u više navrata kritizirala odrasle, govoreći “kako se usuđujete”, tvrdeći pritom da smo “na rubu masovnog izumiranja”.

Trump je odgovorio na govor tweetajući: “Izgleda kao vrlo sretna mlada djevojka koja se raduje svijetloj i predivnoj budućnosti. Tako lijepo za vidjeti!”

Ljevičari su odmah počeli histerizirati zbog tweeta, objavljujući da ih je Trump “službeno slomio”.




Willie Garson je tweetao: “Sad me službeno slomio. Stravično zli svjetski vođa, trola 16-godišnjakinju s Aspergerom, zbog strastvenog raspravljanja o znanstvenim činjenicama. A u komentarima ga podržavaju. Gotov sam, ti ljudi nisu pristojni, patrioti ili ljudska bića. Nalazimo se među čudovištima.”

Amr Khalifa je tweetao: “Najbezosjećajnija ‘osoba’ na svijetu zlostavlja tinejdžerku koja je učinila više u svojih 16 godina života nego što je on učinio u 4 puta duljem životnom vijeku. #GretaThurnberg”

John Aravois je tweetao: “Recite mi još jedanput zašto se Trumpov maloljetni sin ne smije ni spominjati po imenu, dok on napada 16-godišnju djevojčicu.”

Charles Johnson je tweetao: “Ovo je predsjednik SAD-a, koji se pridružuje desničarskim napadima na @GretaThunberg. Znalo se da će to učiniti, ali dovraga.”