Dirljivi trenutak u sudnici: Brat ubijenog muškarca zagrlio policajku iz Dallasa nakon izricanja njezine kazne

Leah Barkoukis

Screenshot: Twitter

Bivša policajka iz Dallasa, Amber Guyger, koja je 2018. godine smrtno ranila nevinog muškarca prilikom ulaska u krivi stan za koji je mislila da je njezin, osuđena je u srijedu na 10 godina zatvora.

Međutim, tijekom saslušanja pri izricanju presude dogodila se nevjerojatna gesta kršćanskog oproštenja koju je ponudio brat žrtve.

“Volim vas kao i bilo koju drugu osobu i neću se nadati da ćete trunuti i umrijeti. Osobno, želim vam sve najbolje. Nisam to htio reći pred svojom obitelji, ali ja čak ne želim da idete u zatvor”, rekao je Brandt Jean Guyger, sjedeći odvojeno od svoje obitelji koja je bila razočarana relativno blagom kaznom.

“Želim vam sve najbolje, jer znam da bi Botham upravo to želio za vas”, nastavio je. “Dajte svoj život Kristu. Mislim da je pokloniti svoj život Kristu najviše što bi Botham želio da učinite.”

Potom je pitao sutkinju može li zagrliti Guyger, što je ova dopustila.




Sutkinja Tammy Kamp također je privatno razgovarala s Guyger i nije je samo zagrlila, već joj je također dala svoju vlastitu Bibliju i rekla da pročita i živi evanđelje po Ivanu 3:16.

“Potrebno vam je samo majušno gorušićino zrno vjere”, rekla je sutkinja. Počnite s tim.”