Morrissey izbacio ljevičarskog prosvjednika tijekom koncerta u Portlandu

Paul Joseph Watson

Pop ikona Morrissey izbacio je ljevičarskog prosvjednika sa svog koncerta u Portlandu.

Prosvjednik je držao znak koji je pokazivao prekriženi logo stranke “For Britain” i još jedan na kojem je pisalo “Doista lajavac”.

“Budimo sasvim iskreni, kad uklone tebe koji držiš taj znak, nastavit ću, inače izađite sad — idite, idite, idite, idite, idite!”, rekao je Morrissey.

“Ne trebamo te!”, iznova je ponavljao.

“Doviđenja! Doviđenja! Doviđenja!””, dodao je dok su izvodili prosvjednika iz dvorane.

Tijekom posljednjih godina, Morrissey postaje sve glasniji u izražavanju svojeg gađenja prema ljevičarskom establišmentu i islamu.

“Britanski mainstream mediji su danas toliko politički korektni da je ona temeljna istina zapravo nemoguća i iako su opsjednuti s promicanjem društvene raznolikosti, ne žele prihvatiti različita mišljenja”, ustvrdio je prošle godine.




U lipnju, bivši pjevač Smithsa rekao je da “Raznolikost nikako ne može biti snaga ako svi imaju ideje koje nikad neće korespondirati.”

“Ako pokušavate sve učiniti multikulturalnim, na kraju ćete završiti bez ikakve kulture”, također je komentirao pjevač.

Također je u opetovano kritizirao stanje u novinarstvu, rekavši: “Deplatformiranje i uništavanje života postali su glavna preokupacija modernog novinarstva.”

Ljevica je u više navrata pokušala otkazati Morrisseyja. Još u svibnju, željeznička kompanija iz Liverpoola rekla je da će ukloniti plakate koji su oglašavali njegov novi album jer se jedan idiot požalio.

Najstarija trgovina ploča na svijetu također je zabranila prodaju Morrisseyjeve glazbe ranije ove godine.

Međutim, Mozovi obožavatelji toliko su odani, a njegovo naslijeđe toliko urezano u povijest da ono nikada neće biti srušeno.