Orci upali na skup AOC kako bi sugerirali konzumiranje ukusnih hobita

The Babylon Bee

NEW YORK, NY — Zastupnica Alexandria Ocasio-Cortez nedavno je održala skup na kojem je skupina orka ukrala show.

Dok je Ocasio-Cortez pokušavala pojasniti svoje stajalište glede spašavanja planeta umanjivanjem našeg vlastitog postojanja, oglasio se ork koji je rekao, “A što je s njima? Oni su svježi!” pokazujući na nekolicinu hobita u publici. “I-izvinite?”, zbunjeno je pitala AOC. “Mogli bismo ih pojesti”, uzviknuo je gladni ork. “Da”, uletio je drugi, “zašto ne možemo dobiti malo mesa?”

Iznenađena kongresnica zamuckivala je razmišljajući kako odgovoriti. U međuvremenu, neotesani orci nastavili su sa svojim prijedlozima: “Umirem od gladi. Tri smrdljiva dana jedemo samo crvljivi kruh!”

Napokon je veliki, prijeteći Uruk-Hai progovorio u njihovu obranu: “Oni nisu za jelo!” Dok je demokratska socijalistica pokušala povratiti kontrolu nad sastankom, jedan drugi je povikao: “A njihove noge? Ne trebaju im. Oooh, izgledaju tako slasno! Samo zalogaj. Malo s boka.”




Uplašeni hobiti nisu bili sigurni kako reagirati. “Mislim da smo možda pogriješili što smo napustili Pokrajinu”, prošaptao je jedan polutan drugom. “Zločesti orci!”, izderalo se mršavo stvorenje koje se svojedobno nije previše razlikovalo od hobita.

Jedan od orkova ustao je sa svojim mačem i zaprijetio da će iskrvariti hobite poput zaklanih svinja i izbušiti crvljive rupe u njihovim trbuščićima. Dok je trčao za njima, Ocasio-Cortez je zgrabila svoj mač, odrubila mu glavu i objavila: “Izgleda da je meso opet na jelovniku, momci!” Tijekom sastanka nije donesen nikakav zaključak, ali mnogi sumnjaju da je samo pitanje vremena prije ponovnog iznašanja takvog prijedloga.

The Babylon Bee je satirična evanđeosko kršćanska web stranica.