Švedska distopija: Gotovo jedna od četiri žene plaši se noću napustiti svoj dom

Arthur Lyons

Novo istraživanje koje je provela vladina agencija otkrilo je da se gotovo četvrtina švedskih žena boji noću napustiti svoje domove zbog straha da će biti ugrožene ili napadnute.

Istraživanje je pokazalo da se 15 posto osoba starijih od 16 godina — u nekom trenutku tijekom prošle godine — suzdržalo od napuštanja svojih domova iz straha da će biti napadnute ili ugrožene. Među ženama, ta brojka je iznosila gotovo četvrtinu.

Otkako je njezin globalistički režim odlučio prihvatiti ogroman broj migranata iz trećeg svijeta, Švedska je postala osobito pakleno mjesto za život domaćim Europljanima.

Seksualno nasilje nad ženama, nasilje oružjem, zločini mržnje protiv bijelaca, nezaposlenost, eksplozije bombi i paljenje automobila dramatično je poraslo od početka migrantske krize 2015. godine.




Prije samo nekoliko dana, vladine statistike otkrile su da je 90 posto novopridošlih migranata u Švedsku nezaposleno. Zahvaljujući neprestanoj masovnoj migraciji iz trećeg svijeta, Švedska sad uživa u jednoj od najviših stopa nezaposlenosti u Europi — nešto što je do prije nekoliko godina bilo nezamislivo.

Nasilje oružjem također je u porastu diljem Švedske. Godine 2018., zemlja je doživjela porast od 20 posto u broju žrtava koje su tretirane zbog rana zadobivenih vatrenim oružjem.

Javne knjižnice, svojedobno mirna utočišta znanja, danas su postale kaljuže seksualnog uznemiravanja, trgovine drogom i nasilja.

Igrališta su također postala nesigurna za švedsku djecu. Nedavno se pojavio video koji pokazuje skupinu migranata kako divljački tuku švedskog dječaka na školskom igralištu. Nitko nije priskočio u njegovu pomoć. Švedski mainstream mediji nisu se čak udostojili spomenuti napad.

Prošle godine, Švedska je doživjela porast od 45 posto u eksplozijama bombi.

No, barem je procvjetala prodaja paprenih sprejeva, pošto žele hrle u kupovinu sprejeva za samoobranu kao sredstva za zaštitu od migrantskih silovatelja.