Tucker Carlson razotkrio još više demokratskog licemjerja, ovaj put iskopavši komentare Johna Kerryja o stranim vođama

Leah Barkoukis

Screenshot: YouTube/Fox News

Tucker Carlson je ponovno u formi, ovaj put razotkrivajući licemjerje demokrata koji napadaju predsjednika Trumpa radi razgovora s Ukrajinom.

U utorak, Carlson je iskopao komentare Johna Kerryja iz 2004. godine, kad je kao predsjednički kandidat govorio o tome kako strani čelnici žele da porazi tadašnjeg predsjednika Georgea W. Busha na izborima.

“John Kerry je razgovarao sa svima koji su bili voljni slušati o šokantnom ponašanju predsjednika u vezi Ukrajine”, rekao je Carlson o brojnim medijskim istupima bivšeg državnog tajnika u kojima je optuživao predsjednika Trumpa zbog njegovog srpanjskog telefonskog razgovora s predsjednikom Ukrajine Zelenskim.

“Kerry je pun, znate čega. Ali, samo da stavimo malo mesa na kosti, tijekom izbora 2004. godine, koje je izgubio, John Kerry se otvoreno hvalio kako traži podršku od stranih lidera protiv njegovog protivnika te godine, tadašnjeg predsjednika Georgea W. Busha”, rekao je voditelj.

Carlson je nakon toga pročitao citat Kerryja, koji se pojavio u Guardianu: “Susreo sam se sa stranim čelnicima koji ne mogu izaći i javno to izreći, ali čovječe, pogledali su me i rekli, ‘moraš ovo pobijediti, moraš pobijediti tog lika, potrebna nam je nova politika.’ Takve stvari.”




Kerryjevi komentari nisu ni u to vrijeme prošli nezapaženo, ali on je odbio otkriti koji su mu strani čelnici to rekli i kako im je odgovorio.

“John Kerry je rekao da neće biti konkretan u vezi toga i da je njegovo pravo zadržati svoje razgovore sa stranim čelnicima u tajnosti — što je apsolutno neophodno za vođenje”, rekao je Carlson.

Ovo je drugi put ovaj tjedan da je Carlson istaknuo demokrate koji se upuštaju u ponašanje za koje optužuju Trumpa. U ponedjeljak, voditelj je iskopao razgovor iz 2000. godine, izborne godine, u kojem je tadašnji predsjednik Clinton zamolio tadašnjeg britanskog premijera Tonyja Blaira za političku uslugu.