Tucker predviđa kako će Amerika izgledati ako demokrati pobjede

Scott Morefield

Screenshot: YouTube/Fox News

Fox News-ov Tucker Carlson posvetio je u utorak navečer segment u svojoj emisiji “Tucker Carlson Tonight” opisujući kako će Amerika izgledati ako demokrati ponovno steknu kontrolu nad zemljom 2020. godine.

Segment je uključivao isječke raznih demokratskih predsjedničkih kandidata i ostalih istaknutih demokrata koji objašnjavaju svoje poglede u vezi ključnih pitanja od legalizacije marihuane do kontrole oružja, pa čak i ukidanja zatvora.

Nakon isječka u kojem je prikazao demokratsko stajalište o legalizaciji droga, Carlson se posvetio newyorškoj zastupnici Alexandriji Ocasio-Cortez, koja je ovaj tjedan objavila tweet u kojem je izrazila svoje mišljenje da bi trebalo ukinuti zatvore.




“Naravno, nije bilo zatvora prije nego što su ih smislili rasisti u Americi”, našalio se Carlson. “Dakle, bez zatvora, pretpostavljam da će to značiti da neće biti zatvorenika, zar ne? Dakle, sa svim tim prijestupnicima vraćenim na vaše ulice i u vaša susjedstva — hej, prijestupnici — možda ćete odjednom biti zabrinuti za sigurnost sebe i svoje obitelji, ali nemate sreće. U demokratskoj Americi, samoobrana će biti zabranjena jer će uzeti vaše oružje.”

Voditelj Fox News-a potom je pustio isječak demokrata koji govore o takozvanom uzimanju jurišnog oružja.

“Onako usput, to će učiniti kućne invazije malo težim”, rekao je Carlson. “Mnogo sreće s tim. Nadajmo se da nećete biti napadnuti i da nećete morati posjetiti bolnici jer će u demokratskoj Americi bolnice vjerojatno biti malo prenatrpane. Zašto? Pa, ljevica pruža besplatnu zdravstvenu zaštitu ostatku planeta.”

Uslijedili su isječci demokrata koji podržavaju univerzalnu zdravstvenu zaštitu, čak i za ilegalne strance.

“Podignite ruku ako ne želite da bilo koja normalna osoba ikad pomisli glasati za vas”, rekao je voditelj Fox News-a. “Besplatna zdravstvena zaštita za ilegalne strance. To je prava ideja. Kako će naša već sad bankrotirana zemlja platiti to? Evo vam kalkulator. Vi probajte shvatiti. Ali nemojte ni pomisliti posjetiti restoran kako biste utopili svoju tugu u koktelu ili odresku. U Americi sutrašnjice će i to biti zabranjeno.”