Predsjednik Xi izabran u NBA All-Star momčad

The Babylon Bee

SAD — NBA se našla u sukobu sa svojim unosnim kineskim tržištem i liga pokušava sve što je u njezinoj moći kako bi udovoljila kineskoj vladi. U potezu koji bi trebao izgladiti stvari s Kinom, NBA je objavila da je predsjednik Xi Jinping izabran u ovogodišnju All-Star momčad.

Predsjednik će se nadviti pod konkurencijom sa svojih zastrašujućih 180 centimetara. Osobita prijetnja protivničkom timu bit će predsjednikova sposobnost zatvaranja ili pogubljivanja bilo kojeg igrača koji zakuca preko njega. Također se očekuje da će dati pogubiti igrače svog vlastitog tima koji će govoriti protiv njega ili sugerirati da nije prikladan za košarkašku momčad.




Potlačeni kineski građani bit će prisiljeni formirati ljudsku piramidu po kojoj će se predsjednik moći popeti kako bi zakucavao na koševe. Očekuje se da će igrati na svim pozicijama te biti izabran za MVP-a utakmice.

NBA dužnosnici nisu sigurni hoće li ovaj potez u potpunosti umiriti Kinu, ali se nadaju kako je ovo dobar početak. Ukoliko to ne uspije, govore da će pribjeći svom pričuvnom planu puzanja i pjevanja hvalospjeva Kini za vijeke vjekova.

The Babylon Bee je satirična evanđeosko kršćanska web stranica.