Suosnivač Pobune zbog izumiranja izjavio da se klimatski prosvjed radi o okonačanju ideje da je heteroseksualnost ‘normalna’

Paul Joseph Watson

Suosnivač Pobune zbog izumiranja napisao je da se klimatski prosvjed “ne radi o klimi”, već zapravo o rušenju europske civilizacije i okončanju ideje da je heteroseksualnost “normalna”.

Čekajte, što?

U poduljem članku za Medium pod naslovom “Pobuna zbog izumiranja se ne radi o klimi“, Stuart Basden otkriva prave ciljeve krajnje lijeve environmentalističke aktivističke skupine.

Basden tvrdi da kakvi god klimatski problemi postoje, oni se ne mogu riješiti i da bi se pokret trebao usmjeriti na rušenje cjelokupnog sustava zapadnog kapitalizma (Kina, najveći zagađivač na svijetu, nije spomenuta niti jedanput).

Tvrdi da je “europska civilizacija” kriva za širenje “okrutnosti” i “nasilja” diljem svijeta u posljednjih 600 godina i donijela “mučenje, genocid, pokolje i patnju do svih krajeva zemlje”.

Nakon toga navodi brojne “zablude” koje su krive za ovu situaciju, uključujući “bijelu supremaciju”, “patrijarhat” i “klasnu hijerarhiju” (čudno s obzirom na to da su većina prosvjednika Pobune zbog izumiranja snobovski članovi više srednje klase koji ne čine ništa drugo osim neugodnosti i štete radničkoj klasi).




“Zablude o heteroseksualizmu/heteronormativnosti propagiraju ideju da je heteroseksualnost ‘normalna’ i da su drugi izražaji seksualnosti devijantni”, piše Basden.

U redu.

Za svaki slučaj, na kraju članka Basden priznaje da je maltretirao vlastitu obitelj kako bi poslala reparacije crnim obiteljima u Americi koje dijele isto prezime kako bi kompenzirali svoju bijelu krivnju zbog ropstva.

Kao što smo ranije istaknuli, šira javnost žestoko je odbacila Pobunu zbog izumiranja, što je kulminiralo jučerašnjim incidentom u kojem su putnici ogorčeni zbog kašnjenja povukli otmjene klimatske prosvjednike s krova vlaka.