Komunistička partija Kine kaže da je kritiziranje LeBrona Jamesa ‘rasističko’

Paul Joseph Watson

Komunistička partija Kine kaže da je kritiziranje LeBrona Jamesa zbog njegove izjave protiv slobode govora i pro-Peking stajališta rasističko.

Znali ste da se to sprema.

Nakon što je generalni menadžer Houston Rockets Daryl Morey tweetao svoju podršku hongkonškim prosvjednicima, James je rekao da Morey “nije bio educiran o situaciji”.

Stajući na stranu svojih komunističkih gospodara, koji su prisilili NBA na ponižavajuće izvinjenje zbog Moreyevog tweeta, košarkaš je dodao da sloboda govora ima negativnih “posljedica”.




A sad je China Daily, vjesnik Komunističke partije, podržao LeBrona tvrdeći da njegovo kritiziranje ima rasistički prizvuk.

Uvodnik objavljen u novinama tvrdi da su Jamesovi kritičari koristili “gadne rasne konotacije” kako bi ga napali.

Ironija je, naravno, savršena; Ovdje imate jednog od najvećih kršitelja ljudskih prava na planetu, režim koji doslovno stavlja muslimane u koncentracijske logore, koji se ulaguje “budnoj” progresivnoj rasnoj politici identiteta kako bi potisnuo slobodu govora.

Činjenica da se veći dio korporativne Amerike uskladio s ovim režimom samo naglašava koliko je “budnost” u osnovi neiskrena i bezumna.