Tucker Carlson vjeruje da se Hillary Clinton želi uključiti u utrku za predsjednika

William Davis

Screenshot: YouTube/Fox News

Voditelj Fox News-a Tucker Carlson rekao je u utorak kako vjeruje da Hillary Clinton sprema treću kandidaturu za predsjednika.

Carlson je rekao da nedavne aktivnosti bivše državne tajnice i demokratske kandidatkinje za predsjednika 2016. godine sugeriraju da želi ponovno ući u političku arenu.

“Moja teorija je i mislim da je to istina, a to mi je potvrdio i netko tko je godinama radio za Clintonove, da Clintonovi ne rade ništa što bi bilo slučajno, sve je dio strategije”, rekao je Carlson. “Počinjem misliti da se Hillary Clinton želi uključiti u utrku.”




Demokratski strateg Robert Patillo složio se s Carlsonom, rekavši kako vjeruje da će Clinton ući u utrku za predsjednika.

“Mislim da će se apsolutno uključiti u utrku”, rekao je Patillo.

“Ono što smo do sad vidjeli jest da Demokratska stranka traži tog stjegonošu”, rekao je Patillo. “Imate 70% stranke koja traži nešto drugačije, nadaju se da će to biti Biden, ali kako njegova kampanja nastavlja doživljavati udarce zbog Huntera Bidena, zbog Ukrajine, svih tih ostalih skandala, to otvara vrata za nekoga poput Hillary Clinton čije ime je 100% prepoznatljivo.”

Carlson je potom predvidio da se Clinton očigledno sprema kandidirati za predsjednika.

“Zašto ignorirati ono očigledno?”, upitao je Carlson. “Naravno da se uključuje.”