Biološki muškarac utrkivao se protiv gomile žena – Nećete vjerovati što se dogodilo sljedeće!

The Babylon Bee

MANCHESTER — Wow! Ovaj biološki muškarac utrkivao se protiv gomile žena na svom biciklu i nećete vjerovati što se dogodilo sljedeće!

Inspirirajuća priča započela je kad je Rachel McKinnon, biološki muškarac i samoprozvana transrodna žena, krenula u utrku protiv bioloških žena. Iako biste očekivali da će konkurencija biti ravnopravna, budući da su muškarci i žene isti i da na bilo koji način nema bioloških razlika između dva spola, to ipak nije bio slučaj.

Ono što se dogodilo sljedeće će vas šokirati.

McKinnon ih je sve rasturila. Nisu imale šanse. Izgledalo je gotovo kao da ima biološku prednost, ali to smo u startu morali isključiti pošto to nije u skladu s transrodnom ideologijom. Dakle, umjesto toga, njezin ljudski duh i predanost su morali biti razlozi koji su je doveli do pobjede nad ženama.

Samo naprijed, curo!




Ova dirljiva priča govori muškarcima svugdje da mogu učiniti što god zamisle ako vjeruju u sebe i također da mogu promijeniti spol kako bi pobjeđivali žene umjesto natjecanja u mnogo težoj muškoj konkurenciji.

“Toliko je nadahnjujuće vidjeti da kad vjerujete u sebe, slijedite svoje snove i identificirate se kao žena kako bi konkurencija bila mnogo lakša, možete učiniti sve”, rekao je jedan muški biciklist. “Borio sam se sa svojim osrednjim rezultatima, ali sad znam da ako posegnem za zvijezdama i prestanem se natjecati protiv muškaraca i umjesto toga rasturim žensku konkurenciju, mogu biti što god poželim: čak i svjetski prvak.”

The Babylon Bee je satirična evanđeosko kršćanska web stranica.