Neovisni novinari napravili invaziju kamerama na Epsteinov otok

Cassandra Fairbanks

Luke Rudkowski i Jeff Berwick, članovi neovisnih medijskih organizacija We Are Change i Dollar Vigilante, upali su na otok koji je svojedobno pripadao milijarderu i pedofilu Jeffreyju Epsteinu.

Dvojac je izvijestio da su imali poteškoća pronaći kapetana koji bi ih odveo na otok Little Saint James, ali su naposljetku uspjeli u svom naumu.

“Još uvijek ne mogu vjerovati što smo ja i berwickjeff uspjeli napraviti na otoku Jeffreyja Epsteina. Zasad smo živi i zdravi, trenutačno uređujemo video”, tweetao je Rudkowski prije objave video snimke.

Rudkowski je dokumentirao veliki dio čudnih grafika i zgrada na otoku, ali nije izvijestio o pronalasku bilo kakvih dokaza o Epsteinovim zločinima. Jedina čudna stvar koju su primijetili bila je to što su vrata zloglasnog plavo-bijelog hrama zapravo oslikana.




“Prošli smo veći dio otoka, ali nismo uspjeli vidjeti sve”, rekao je Rudkowski u videu. “Pokušali smo izbjeći bilo kakav sukob. Konstantno promatrao, konstantno bio paranoičan, ali mislili smo da nikoga nema — jer nije bilo znakova.”

Međutim, kasnije je shvatio da su trava i bazeni dobro zbrinuti i vjeruje da na otoku moraju biti ljudi.

Berwick je rekao da su ušli u neke urede, ali da je sve bilo ispražnjeno.