Ann Coulter upozorava: Amerika postaje sljedeća Venezuela zbog masovne migracije

Jose Nino

Screenshot: YouTube/Breibart News

Tijekom intervjua s Lars Larsonom, konzervativna komentatorica Ann Coulter rekla je da će poznata američka srednja klasa biti izgubljena zahvaljujući agendi otvorenih granica političke klase.

U intervjuu koji je dala za Breitbart, Coulter je izjavila da su “krajnji cilj političke elite hemisferične otvorene granice”.

“Nekad smo imali … oznaka Amerike bila je ogromna, ogromna srednja klasa. Mislim, nešto poput 80 do 90 posto Amerikanaca smatrali su se srednjom klasom”, tvrdila je Coulter. “Možda ste bili viša ili niža unutar nje, ali nije postojao ogromni jaz.”

“Mislim, u ovoj zemlji postoji problem s oligarsima i oni su ti koji dovode jeftinu radnu snagu i oni su ti — ne svi, ali mnogi od njih — koje nije briga za ovu zemlju per se”, dodala je Coulter. “Oni jednostavno žele sve više jeftine radne snage. A kroz ljude kao što su Bernie Sanders i Elizabeth Warren to će nam donijeti zemlju u stilu Venezuele.”

Iako se Warren ponekad pozicionira kao populist, Breitbartov John Binder istaknuo je da je “njezina predsjednička kampanja podržala najotvoreniju platformu otvorenih granica od svih kandidata.”

Njezin imigracijski plan su radikalno otvorene granice. Warren želi dekriminalizirati ilegalnu imigraciju i amnestirati 11 do 22 milijuna ilegalnih stranaca koji žive u Americi. Te politike ne samo da će ekonomski istisnuti mnoge američke radnike srednje klase, već će jednako vjerojatno predstavljati šok trupe koje Demokratska stranka treba kako bi izvojevala pobjedu na biralištima, prema povijesnoj strukturi njihovih obrazaca glasanja.




BLP je izvijestio da je 90 posto kongresnih okruga s populacijom rođenom u inozemstvu iznad nacionalnog prosjeka palo u ruke demokrata tijekom izbora 2018. godine.

Povrh toga, predviđa se da će SAD u narednom desetljeću primiti najmanje 15 milijuna novih glasača rođenih u inozemstvu. Godine 2016., Hillary Clinton pobijedila je predsjednika Trumpa ugrabivši 64 posto glasova onih koji su rođeni u stranim zemljama. Takvi obrasci glasanja predstavljaju egzistencijalnu prijetnju Republikanskoj stranci u narednim desetljećima.

Imigracijske reforme koje uključuju zaustavljanje lančane migracije, ukidanje državljanstva rođenjem i teži put do državljanstva ključne su u održavanju demokratske i političke ravnoteže u Americi.