MASKE PADAJU! Grassroots pobuna protiv ‘konzervativnog’ establišmenta u punom jeku

Shane Trejo

Conservative Inc. (iliti “konzervativni” establišment — op. a.) očajnički nastoji suzbiti neistomišljenike nakon grassroots pobune koja je započela na događajima “Kulturnog rata” čiji je domaćin osnivač organizacije Turning Point USA (TPUSA) Charlie Kirk, na kojima je pro-sodomitski studentski vođa bio bombardiran s pitanjima u vezi njegove ideologije.

Nakon katastrofalnog gostovanja TPUSA na Sveučilištu Ohio State u srijedu navečer, Conservative Inc. je u punom modu kontroliranja štete i pokušava ušutkati 21-godišnjeg paleokonzervativnog video blogera Nicka Fuentesa.

“Konzervativac sa zakladom” Will Chamberlain optužio je Fuentesa za “anti-semitizam” u mnogim Twitter objavama tijekom dana.

Lauren Chen sa BlazeTV-a kritizirala je očajničke klevete Chamberlaina i objavila post u korist slobode govora za kritičare TPUSA.

Njezina objava na Twitteru, koja je brzo prikupila masu lajkova, može se vidjeti ovdje:

Međutim, Chen je uklonila objavu s Twittera nakon što je počela dobivati na popularnosti, vjerojatno nakon intervencije svog šefa, Glenna Becka.




Kirk često gostuje u Beckovoj radio emisiji u kojoj prima česte pohvale od bivšeg lidera “Nikad Trumpovaca”.

Naredbe su jasno došle s vrha, dok su se “desničari” postrojavali kako bi jedan za drugim bacali Fuentesa pod autobus. U tome koriste ljevičarsku taktiku kolektivne krivnje kako bi oklevetali osobe koje su Kirku postavljale pitanja u pokušaju gušenja grassroots pobune protiv Conservative Inc.

Osramoćeni plagijator i TPUSA govornik Benny Johnson usporedio je postavljače pitanja s baptističkom crkvom Westboro zbog toga što su se usudili suprotstaviti LGBT agendi:

Bivši dužnosnik Trumpove administracije Sebastian Gorka poticao je Twitter da izbaci Fuentesa sa platforme, nazivajući ga “poricateljem holokausta” bez ikakvog dokaza:




Suosnivač Shapirovog Daily Wirea, Jeremy Boering, kritizirao je postavljače pitanja zbog nerazumijevanja vrlina američkog liberalizma:

Česti Trumpov kritičar Brad Polumbo iz Washington Examinera odao je priznanje Kirku zbog branjenja LGBT agende osuđujući kršćanske sudionike rasprave:

Još jedan novinar Washington Examinera, Siraj Hashmi, objavio je isječak videa Young Turks-a u kojem je Fuentes tražio posljedice za lažne vijesti koje je predsjednik u više navrata nazvao neprijateljima Amerike:

Međutim, nisu se svi pridružili ovom pokušaju uništenja Fuentesa i oduzimanja prava na slobodu govora Kirkovim kritičarima. Neki istaknuti desničari branili su Fuentesovu ekipu i kritizirali digitalni linč ljevičarskog stila koji je orkestrirao Conservative Inc.

Neovisni novinar Mike Cernovich bio je šokiran Conservative Inc. figurama koje su pozivale na izbacivanje Fuentesa s društvenih medija:




Popularni video bloger Paul Joseph Watson iz Summit News-a objavio je video kao odgovor na kontroverzu u kojem je objasnio načine na koji Turning Point UK igra ulogu “čuvara vrata”:

Michelle Malkin odjeknula je zabrinutost jednog sudionika rasprave koji je prozvao Kirka zbog njegovih imigracijskih politika koje bi otvorile vrata stranim radnicima iz trećeg svijeta da dođu u SAD i glasaju za demokrate:

Grassroots pobuna protiv Kirka učinila je lakšim vidjeti tko je doista na američkoj desnici, pošto Conservative Inc. spremno prihvaća ljevičarsku taktiku ušutkavanja neistomišljenika koje ne može kontrolirati.

POGLEDATI: