Biblijski učenjaci sad vjeruju da je natpis na zidu zapravo glasio ‘Epstein se nije ubio’

The Babylon Bee

DALLAS, TEKSAS — Biblijski učenjaci često se ne slažu, ali svi oni došli su do istog zaključka nakon što su tijekom vikenda na ekumenskom saboru proučavali knjigu Daniela: natpis na zidu koji se pojavio tijekom gozbe kralja Belšazara zapravo je glasio: “Jeffrey Epstein se nije ubio.”

“Čini se da je pisanje na zidu zapravo izričito jasno reklo kralju Belšazaru da se Jeffrey Epstein nije ubio, već je ubijen kako bi se zaštitile političke elite”, rekao je dr. Fred Poe iz Teološkog sjemeništa u Dallasu. “Ovo je tumačenje bolje potkrijepljeno tekstom transkripcije ‘mene, mene, tekel, parsin.'”




“Zvuči suludo, ali upravo to se nalazi u odlomku”, rekao je Poe. “To smo dugo ignorirali jer zapravo nismo znali o čemu točno govori. Ali sad kad je Epstein preminuo, napokon razumijemo što proročanstvo znači.”

Učenjaci tvrde da Knjiga Otkrivenja i ostala apokaliptična literatura podržava ovaj zaključak.

“Gledajući tekst i apokaliptične simbole u knjizi Otkrivenja, značenje je jasno: Epstein se nije ubio”, rekao je jedan od istraživača. “Knjiga govori o bludnici i zmaju i tu postoje svakojake zdjele, trube, pečati i ostale stvari. Postoji još mnogo detalja koje treba razmotriti, ali naposljetku smo svi složni sugerirati da je Jeffrey Epstein bio ubijen jer je posjedovao ‘prljavštinu’ o političkoj eliti.”

Interesantno!

The Babylon Bee je satirična evanđeosko kršćanska web stranica.