Očajno čovječanstvo poslalo robota ubojicu natrag u vrijeme kako bi zaustavio snimanje svih ovih nastavaka Terminatora

The Babylon Bee

SAD — Svi se slažu da danas živimo u sumornoj i beznadežnoj post-apokaliptičkoj pustopoljini. Ne zbog Trumpove administracije ili bilo čega sličnog, već zbog svih tih nastavaka Terminatora.

Postoji konsenzus da su Terminator i Terminator 2: Sudnji dan bili prokleto dobri filmovi, ali nakon toga je čovječanstvo počelo shvaćati da ih počinje uništavati njihova vlastita kreacija. Kad je izašla Pobuna strojeva, neki su počeli oglašavati alarm, iako su, iz nekog razloga, mnogi uživali u njemu. No, čovječanstvo je shvatilo da nam se loše piše kad su počeli sricati Genesys s “y”.

Ali s izlaskom filma Terminator: Mračna sudbina, čovječanstvo je konačno potaknuto na akciju, prekasno shvaćajući da je mračna sudbina zapravo to što smo svakih nekoliko godina osuđeni na loš nastavak Terminatora.




Međutim, očajni pobunjenici potajno su radili na rješenju: robot programiran da se vrati u vrijeme i zaustavi odgovorne za ove filmove. Skriveni u tajnoj bazi na nepoznatoj lokaciji, ovi su hrabri borci za slobodu poslali posljednju nadu čovječanstva kroz vremenski stroj, očajnički se moleći da će njihov plan uspjeti.

Nažalost, iako se čini da je suludi plan obrisao sve filmove o Terminatoru nakon drugog, također je uzrokovao takozvani scenarij “kaskade vremenske rezonancije” zbog kojeg sad živimo u svijetu sa 17 nastavaka Princeze nevjeste, od koji je svaki gori od onog prethodnog.

The Babylon Bee je satirična evanđeosko kršćanska web stranica.