#EPSTEINCOVERUP: Tajni video pokazuje kako je ABC News suočen s prijetnjama godinama zataškavao priču o Jeffreyju Epsteinu

Screenshot: YouTube/Project Veritas

Project Veritas, koji je posljednjih mjeseci nastavio na mjestu na kojem je stao WikiLeaks, objavio je šokantno otkriće u utorak vezano za slučaj Jeffreyja Epsteina.

U videu koji možete vidjeti ovdje, voditeljica ABC News-a Amy Robach opisuje kako je njezina mreža prije nekoliko godina odbacila priču koja je sadržala intervju s Epsteinovom žrtvom Virginijom Roberts Giuffre, potvrđuje da je mreži zaprijetila britanska kraljevska obitelj kako bi zataškala priču, objašnjava kako vjeruje da je Epstein ubijen zbog svoje opsežne ucjenjivačke operacije i tvrdi da bi bivši predsjednik Bill Clinton također bio razotkriven u toj priči.

“Dakle, mislim li da je ubijen? Sto posto, da”, rekla je. “Zaradio je bogatstvo ucjenjujući ljude.”

“Bilo je mnogo muškaraca u tim avionima, mnogo muškaraca koji su posjetili taj otok, mnogo moćnih ljudi koji su došli u taj apartman”, dodala je.




Robach već pokušava popraviti nastalu štetu u ime svoje mreže.

Project Veritas, koji je ove godine već razotkrio Google i CNN s procurjelim dokumentima i videozapisima uhvaćenim skrivenom kamerom, zasigurno je objavio svoje najeksplozivnije otkriće dosad s ovim #EpsteinCoverUp snimkama. Osnivaču Projecta Veritas Jamesu O’Keefeu bilo bi pametno ne napuštati svoj dom u skoroj budućnosti kako se ne bi našao na zloglasnom popisu Clintonovih žrtava.