‘Nismo neprijatelji naroda’, govore mediji koji namjerno zavaravaju ljude kako bi zaštitili političku elitu

The Babylon Bee

NEW YORK, NEW YORK — Razne medijske kuće podsjetile su američki narod u utorak da one nisu njihov neprijatelj, unatoč činjenice da namjerno zavaravaju ljude kako bi zaštitile političke elite.

Mediji, koji su doslovno dopustili vrebanje ljudi od strane bogatih i moćnih umjesto da objavljuju informacije koje bi mogle naštetiti njihovim elitnim prijateljima, uvjeravali su ljude da su na našoj strani.

“Mi nismo neprijatelji naroda”, rekao je glasnogovornik ABC-a, mašući rukama po zraku kao da pokušava izvesti nekakvu vrstu Jedi umnog trika. “Da, znam da možda tako izgleda kad prikrivamo štetne informacije kako bismo zaštitili moćne i bogate, ali vjerujte nam kad kažemo da znamo bolje od vas.”




“Mi smo vaši prijatelji”, dodao je hipnotičkim glasom ljuljajući štopericu naprijed-natrag. “Ponovite to sa mnom: mi smo vaši prijatelji. Da, taaaako je, dooooobro.”

CNN-ov Brian Stelter se složio i, unatoč stalnog prozivanja predsjednika zbog laganja, rekao da je drugačije kad to čine informativni mediji. “Naše laganje je demokratsko laganje”, rekao je Stelter. “To je za vaše dobro.”

“Također, Epstein se definitivno ubio i nemamo nikakvih drugih informacija o tome.”

The Babylon Bee je satirična evanđeosko kršćanska web stranica.