Mural Grete Thunberg opremljen laserskim očima koja gađaju SUV-ove

The Babylon Bee

SAN FRANCISCO, KALIFORNIJA — Novi mural Grete Thunberg koji je iskrsnuo u središtu San Francisca ima iznenađenje za prolaznike: njezine su oči opremljene snažnim laserima dizajniranima za traženje i uništavanje SUV-ova masivnih ugljičnih emisija na ulicama ispod sebe.

“Želimo da mural doista pozitivno utječe na borbu protiv klimatskih promjena”, rekao je glasnogovornik izvorima. “Gretin namrgođeni pogled će zasigurno stvoriti određeni osjećaj srama kod mnogih vozača, ali to se nije činilo dovoljnim. Dodavanjem lasera možemo započeti s uklanjanjem onih najgorih prekršitelja u njihovim Hummerima i Land Roverima.”




Kad su laseri po prvi put aktivirani, odmah su naciljali na hidraulične kranove koji emitiraju ugljik i na prskalice za nanošenje boje koje su korištene u procesu stvaranja murala. Glitch je od tog vremena popravljen.

Izvori su potvrdili da će rad lasera biti obustavljen kad Al Gore i ostale klimatske aktivističke zvijezde posjete San Francisco i prođu gradom svojom flotom Suburbansa i Escaladesa.

The Babylon Bee je satirična evanđeosko kršćanska web stranica.