Zastupnik Nacionalnog okupljanja: ‘Francuska populacija se zamjenjuje’

Arthur Lyons

Screenshot: YouTube/Public Senat

U vatrenom govoru održanom u Nacionalnoj skupštini, zastupnik Stéphane Ravier upozorio je da domaće francusko stanovništvo velikom brzinom zamjenjuju stranci zahvaljujući pro-migracijskim politikama koje potiču zapadnjački globalisti.

Ravier, član populističke stranke Nacionalnog okupljanja Marine Le Pen, iznio je bujicu istine u uši francuskih zakonodavaca, koje Ravier smatra odgovornima zbog “dopuštanja smrti identiteta francuskog naroda”.

Nakon kritiziranja političkih elita koje su uspostavile strateško partnerstvo s novopridošlim masama iz Trećeg svijeta protiv francuske javnosti, Ravier je naglasio ideju o “Velikoj zamjeni” — ideju da domaće Europljane etnički zamjenjuju stranci iz Trećeg svijeta.

“Ne vjerujem u ‘Teoriju Velike zamjene’. S druge strane, uvjeren sam u njezinu stvarnost”, izjavio je Ravier.

Aludirajući na “no-go zone” koje se šire diljem islamiziranog Zapada, Ravier je rekao: “Na stotine takvih zona širom zemlje, koje su postale strane enklave, predstavljaju ne-francuske zone, gdje se mržnja prema svemu što je francusko širi poput traga zapaljenog baruta.”

“Naši zakoni, naša kultura, naš identitet, naš savoir-vivre, naš know-how, naše slobode — osobito one žena, poput seksualnih i vjerskih sloboda — odbacuju se i bore se protiv njih kako bi se također zamijenile pod pritiscima militantnog islamističkog komunitarizma.”




Ravier je potom istaknuo da su globalistički političari koji propovijedaju lažnu doktrinu multikulturalizma uvijek u stanju izolirati se od njegovih pogubnih učinaka.

“Ideologija ‘suživota’ raspada se pod težinom stvarnosti vrste imigracije koja je svakodnevno sve više osvajačka i nasilna. To dovodi u opasnost naše nacionalno i republičko jedinstvo. To mogu izbjeći samo oni koji si to mogu priuštiti. A među njima ste svi vi ili većina [svih vas].”

“Francuzima je dosta. Francuzima je bilo dovoljno”, rekao je Ravier. “Četrdeset godina se trude; pristali su podnijeti žrtve prihvaćajući druge, a što su dobili zauzvrat? Razvoj nepodnošljivog anti-francuskog, anti-bijelog, anti-kršćanskog rasizma.”

Tijekom svojih završnih riječi, Ravier je pozvao globalističke i pro-multikulturalističke zastupnike da se ispričaju francuskoj javnosti zbog nepovratne štete koju su prouzročili.

“Ispričajte se uspostavljanjem nacionalne preferencije na svim poljima — ponovnom uspostavom granica, uspostavljanjem kvota, ne za imigraciju, već za deportaciju”, rekao je Ravier. “Ispričajte se preokretanjem toka imigracije.”

“Ako se ne odreknete svoje opake ideologije, u ime budućih naraštaja proklet će vas čitava Francuska.”