CNN predstavio novi slogan: ‘Orange Man Bad’

The Babylon Bee

ATLANTA, GEORGIA — U pokušaju rebrendiranja kao dio šireg nastojanja da se izdvoji u prenapučenom okruženju mainstream medija, informativni kanal CNN predstavio je u ponedjeljak novi slogan mreže: “Orange Man Bad” (Narančasti čovjek loš).

“Od ‘Svjetskog lidera u vijestima’ do ‘Ovo je CNN’, naši slogani oduvijek su odražavali suštinu onoga što predstavljamo kao novinska organizacija”, objasnio je CNN u priopćenju za javnost. “Naš novi slogan savršeno sažima naše vrijednosti, integritet i strast u samo tri riječi: Orange Man Bad.”

“Govoriti svijetu Orange Man Bad je ono što nas diže iz kreveta svakog jutra”, navodi se u izjavi.




Prema vodstvu CNN-a, slogan također služi kao korisna pričuva, u slučaju da se voditelji zbune i zaborave što su morali reći u eteru. Televizijski voditelji mogu jednostavno baciti pogled na novi slogan na zidu studija i ponavljati frazu do besvijesti kako bi ispunili sat.

Nakon traženja komentara, glasnogovornik CNN-a je također dodao: “Gej trans dobar, konzervativci loši, republikanci loši, bijeli ljudi loši, kršćani loši, narančasti čovjek loš, narančasti čovjek loš, narančasti čovjek loš.”

The Babylon Bee je satirična evanđeosko kršćanska web stranica.