Švedska policija reagirala na šokantno povećanje razine kriminala pozivanjem vođa bandi na pizzu

Paul Joseph Watson

Švedske vlasti u Malmöu, gdje nasilni zločini i napadi granatama nastavljaju rasti, reagirali su na situaciju pozivajući lokalne vođe bandi na prijateljski razgovor uz pizzu.

Da, stvarno.

Eksplozije u Malmöu, u kojem postoji nekoliko no-go migrantskih zona, postaju uobičajena pojava, a grad je početkom mjeseca u razmaku od samo 24 sata pretrpio tri eksplozije.

Alarmantnih 29 posto stanovnika Malmöa reklo je da su bili žrtve zločina.

Prema Wilhelmu Agrellu, profesoru obavještajne analize Sveučilišta Lund, situacija je toliko teška da prijeti monopolu vlasti švedske države.

Ogromnu većinu nemira pokreću suparničke bande koje sačinjavaju imigranti druge i treće generacije.

Umjesto poduzimanja hrabrih mjera za borbu protiv bandi, policija u Malmöu pozvala je 12 vođa bandi, od kojih se odazvalo njih devetorica, na prijateljski razgovor uz pizzu.




Vođama bandi rečeno je da su “najviše izloženi riziku od ozljeda ili ubojstva”, što je suosjećajna poruka koja sugerira da se policija više brine o njihovoj dobrobiti nego onoj njihovih žrtava.

Šef policije Malmöa Stefan Sentéus kasnije je izjavio da je “zbilja cijenio” vođe bandi koji su prisustvovali sastanku.

Čitava farsa nosila je ime “Operacija pahuljica”, a kritičari su pitali zašto vođe bandi nisu uhićeni.

“Prvo nas zlostavljaju i pljačkaju, a potom mi porezni obveznici plaćamo za njihovu prokletu pizzu”, komentirao je jedan ispitanik.

U 2017. godini, mediji su me pokušali ismijati kad sam isticao da Švedska ima masivnih problema s nasilnim kriminalom i integracijom u no go zonama migrantskih područja.

Sada to nije tako smiješno, zar ne?