Kalifornija izgradila zid kako bi spriječila ljude od napuštanja države

The Babylon Bee

SACRAMENTO, KALIFORNIJA — Kalifornijska državna vlada najavila je da će pristati na izgradnju zida koji je zagovarao predsjednik Trump, samo što će namjena ovog zida biti zadržavanje ljudi unutra, a ne vani.

Ljude koji pokušavaju pobjeći iz socijalističke države u kamionima za selidbu tvrtke U-Haul u potrazi za boljim životom, dočekat će ogromna betonska struktura koja će se pružati duž svih izlaza iz države. Po uzoru na Berlinski zid, impresivna struktura će pružati udobnost i sigurnost državnim zakonodavcima koji su u strahu od građana koji bježe iz države zbog nedostatka osnovnih potrepština poput električne energije, poreza manjih od 100% te plastičnih slamki i vrećica.

Ostatak zemlje također je dao svoj prilog, tako da je guverner Newsom podigao porez na dohodak samo nekoliko postotaka kako bi u potpunosti uspio osigurati sredstva za zid.




“Shvatili smo da je predsjednik Trump u pravu: zidovi zapravo funkcioniraju”, rekao je Newsom u svečanoj ceremoniji na kojoj je presjekao vrpcu, događaju koji je označio otvaranje zida. “Oni su jednostavno puno bolji kada ih koristite za zadržavanje ljudi. Pogledajte samo rajske države poput Sjeverne Koreje ili SSSR-a. Trebali bismo slijediti primjer ovih progresivnih vođa i ne se dati odvući natrag u Mračno doba od ostalih, regresivnih država Unije.”

Newsom je potom predvodio okupljene intoniranjem svečane himne u čast obožavanja države pod nazivom: “Veliki vođa Newsom, neka vlada zauvijek.”

Zid će također biti opremljen bodljikavom žicom na vrhu, stražarskim kulama u kojima će se moći smjestiti snajperisti i 30-metara širokim jarkom ispunjenim morskim psima i medvjedima, kako bi osigurali da nitko ne pobjegne.

The Babylon Bee je satirična evanđeosko kršćanska web stranica.