Bivši izraelski špijun: ‘Epstein je bio Mossadov agent koji je ucjenjivao američke političare’

Paul Joseph Watson

Jeffrey Epstein bio je Mossadov agent kojeg je izraelska obavještajna služba koristila za ucjenjivanje američkih političara, izjavio je bivši izraelski špijun.

Ari Ben-Menashe, bivši izraelski špijun i navodni “rukovatelj” Roberta Maxwella, rekao je autorima knjige Epstein: Mrtvi ljudi ne pričaju priče, da je Epstein vodio “složenu obavještajnu operaciju” po nalogu Mossada.

Vjerujući da je Epstein planirao oženiti njegovu kćer, Maxwell je uveo njega i svoju kćer Ghislaine u Mossadov krug ljudi.

“Maxwell ga je na neki način zavolio, a moja teorija je da je osjetio da se tom čovjeku sviđa njegova kćer”, rekao je Ben-Menashe. “Osjetio je da bi ga mogao blagosloviti s nekim poslom i pomoći mu na očinski [način].”

Šefovi izraelskih obavještajnih služi dali su zeleno svjetlo i Epstein je postao Mossadova imovina.

“Oni su bili agenti izraelske obavještajne službe “, rekao je Ben-Menashe.




Kad je postalo jasno da Epstein nije previše sposoban raditi nešto drugo, njegova primarna uloga postala je “ucjenjivanje američkih i ostalih političkih figura”.

“Gosp. Epstein je bio jednostavni idiot koji je nudio usluge djevojaka svim vrstama političara u Sjedinjenim Državama”, rekao je Ben-Menashe. “Vidite, je*anje naokolo nije zločin. To bi moglo predstavljati neugodnost, ali nije zločin. Ali je*anje četrnaestogodišnje djevojčice je zločin. A on je fotografirao političare koji je*u četrnaestogodišnje djevojčice — ako baš želite znati. Oni bi jednostavno ucjenjivali ljude, oni bi jednostavno ucjenjivali takve ljude.”

Također postoji Mossadova veza s jednom drugačijom vrstom seksualnog prijestupnika; Harveyjem Weinsteinom.

Weinstein je navodno angažirao bivše Mossadove agente kako bi suzbili optužbe protiv njega. Radeći za izraelsku firmu pod nazivom Black Cube, ti agenti su vršili pritisak na svjedoke i pokušali zastrašiti novinara Ronana Farrowa kako bi “zakopali istinu” o Weinsteinovim aktivnostima.