‘Čuvari 3’ će sadržavati najzlokobnijeg negativca dosad: Plastične boce za jednokratnu uporabu

The Babylon Bee

BURBANK, KALIFORNIJA — Marvel je potvrdio da će negativac u trećem nastavku Čuvara galaksije predstavljati najsmrtonosnijeg i najtežeg neprijatelja s kojim su se Star-Lord i njegova ekipa dosad morali suočiti: plastične boce za vodu za jednokratnu uporabu.

Čuvari galaksije putovat će od planeta do planeta uništavajući plastiku napravljenu od štetnih fosilnih goriva i namijenjenu odlagalištima.

“Čuvari se suočavaju s najsmrtonosnijom prijetnjom galaksiji do sada: plastikom za jednokratnu uporabu”, izjavio je producent Kevin Feige. “Mnogo strašnije od Ronana, Thanosa ili čak Kurta Russela.” Feige je rekao da će ekipa neobičnih prijatelja udružiti snage kako bi nadvladali zagađenje i otkriti da je pravo recikliranje prijatelj kojeg su usputno stekli.




Odluka je donesena u jeku najnovijeg hollywoodskog grijeha glavnog glumca Chrisa Pratta, koji je pio iz plastične boce za vodu za jednokratnu uporabu. On se ispričao zbog svog grijeha, ali Disney nije osjećao da je isprika dovoljno iskrena. Stoga su se producenti odlučili da se Pratt može iskupiti za svoj propust glumeći u zelenom, pro-environmentalističkom akcijskom hitu 2022. godine.

Po završetku filma, Star-Lord će provesti 15 minuta držeći lekciju publici o potrebi konzumiranja vode iz boca za višekratnu uporabu i nošenju višenamjenskih vrećica pri svakom posjetu trgovini. “Spašavanje galaksije ovisi o svima nama”, rekao je u prizoru nakon odjavne špice. “Zapamtite — vi imate moć!”

Čuvari galaksije 4 biti će usredotočeni na plastične slamke.

The Babylon Bee je satirična evanđeosko kršćanska web stranica.