‘Uspon Skywalkera’ će predstaviti prvog lezbijskog AT-AT-a

The Babylon Bee

HOLLYWOOD, KALIFORNIJA — Tijekom nedavnog intervjua za časopis Out and Proud, redatelj Uspona Skywaklera J.J. Abrams nagovijestio je da će dugoočekivani nastavak Star Wars sage uključivati jasniju LGBTQ zastupljenost, u vidu lezbijskog AT-AT-a.

“Ratovi zvijezda su se oduvijek radili o zastupanju raznolikosti”, rekao je Abrams. “Bilo da se radilo o dodjeljivanju medalja svim bijelim likovima na kraju Nove nade ili presmiješno točnim židovskim i karipskim stereotipima u Fantomskoj prijetnji, važno je da svi imaju lik s kojim se mogu poistovjetiti!”

Abrams je nastavio rekavši kako je oduševljen činjenicom da će Uspon Skywalkera nastaviti ovaj trend inkluzivnosti pružajući publici lezbijsko oklopno vozilo s kojim se mogu poistovjetiti. “Vidjet ćemo ovaj ‘All Terrain Armored Transport’ kako istražuje svoj seksualni identitet i slijediti je u borbi kroz koju će prolaziti, s obzirom na to da je jedini homoseksualni Imperijski hodač u poznatoj galaksiji.”




Abrams je nadalje objasnio da će ovaj AT-AT lik biti prosvijetljen u razgovoru s Rey, koja tečno govori jezikom Imperijskih hodača. Naravno.

“Vjerujemo da je uvođenje progresivne agende u filmove Ratova zvijezda odličan način potkopavanja očekivanja”, zaključio je Abrams, “a to je uvijek dobra stvar!”

U vrijeme objavljivanja, članovi produkcije filma užurbano su dodavali AT-AT hodač za svaku seksualnu orijentaciju u film.

The Babylon Bee je satirična evanđeosko kršćanska web stranica.