Francuska: Afganistanski migrant osuđen na samo dvije godine zbog zlostavljanja petogodišnjakinje

Paul Joseph Watson

Afganistanski migrant koji je seksualno zlostavljao 5-godišnju djevojčicu u Francuskoj, dobio je kaznu zatvora od samo dvije godine.

27-godišnji Ayub Miakhel osuđen je za seksualno zlostavljanje zbog napada na dijete tijekom prošlogodišnjeg incidenta u Normandiji.

Majka i njezino dijete spavali su na podu migrantskog stana, ali u se jednom trenutku majka probudila i shvatila da njezina kćer nije više pored nje, već u Miakhelovom krevetu.

Dijete je reklo majci da ju je Miakhel pokušao natjerati da dira njegove genitalije, koje je nazvao “tvrdom kobasicom” i neprimjereno je dirao.




Majka je obavijestila susjede koji su naposljetku pozvali policiju. Miakhel je zbog napada kažnjen sa samo dvije godine zatovra i vjerojatno će biti na slobodi za godinu dana.

Kao što Lionel Du Cane ističe: “Zanimljivo je da se bivša francuska predsjednička kandidatkinja Marine Le Pen suočavala s težom zatvorskom kaznom zbog objava na društvenim medijima vezanih za zločine koje je počinila teroristička skupina ISIS.”

“Kulturno” prakticiranje bacha bazi, koje uključuje starije muškarce koji se upuštaju u “seksualnu igru” s malim dječacima, rasprostranjeno je u mnogim dijelovima Afganistana.

U međuvremenu, raznolikost nastavlja biti snaga.