Šestogodišnjoj djeci rečeno da napišu gay ljubavno pismo u svrhu promicanja raznolikosti

Paul Joseph Watson

Video koji je objavio BBC prikazuje osnovnoškolce u dobi od šest godine kojima se daje zadatak da napišu gay ljubavno pismo u svrhu promicanja raznolikosti.

Isječak prikazuje djecu iz osnovne škole Bewsey Lodge koja se zamišljaju u ulozi princa Harryja, koji želi izraziti svoju homoseksualnu ljubav i oženiti svog muškog slugu “Thomasa”.

“Ova škola uči djecu o LGBT vezama od rane dobi”, objašnjava BBC. “Ovaj razred šestogodišnjaka uči o homoseksualnom braku… sve starosne dobi sudjeluju u LGBT lekcijama.”

Učiteljica Sarah Hobson objašnjava kako će djeca “izaći u taj svijet i pronaći raznolikost oko sebe i to će također pronaći u mladoj dobi. A što više budu prihvatljivi u toj dobi, nećete se više morati suočavati s tim jer će djeca to prihvatiti i prihvaćat će tu raznolikost oko sebe.”




Škola je primila brojne nagrade za svoje stavove protiv “homofobnog, bifobnog i transfobnog zlostavljanja” i slijedi Osobni, društveni i zdravstveni program obrazovanja (PSHE), koji navodi “Raznolikost i jednakost (u svim svojim oblicima)” kao jedan od svojih glavnih ciljeva.

Program podučava djecu o “izvorima podrške i ohrabrenja” za “raznolikost u seksualnoj privlačnosti i seksualnost u razvoju”, “razliku između spola, rodnog identiteta i seksualne orijentacije”, prepoznavanje “raznolikosti u seksualnoj atrakciji”, razumijevanju “prihvaćene terminologije” u vezi LGBT tema i “potrebi izazivanja” “seksističkog, homofobnog, transfobnog jezika i ponašanja”.

Roditeljima djece koja se podučavaju sličnim idejama u školi u Birminghamu, od kojih su gotovo svi muslimani, nedavno je zabranjeno prosvjedovanje ispred škole Anderton Park protiv LGBT indoktrinacije njihove djece.