Brojke talijanske vlade pokazuju da su 42% silovanja počinili migranti

Paul Joseph Watson

Nove brojke koje je objavilo talijansko ministarstvo unutarnjih poslova otkrile su da je 42 posto silovanja počinjeno od strane migranata.

Brojke pokazuju da su talijanske žene češće žrtve seksualnog uznemiravanja takozvanih “seksualnih napada manjina” nego što su to strankinje, ali da za migrantske žene postoji već vjerojatnost doživljavanja nasilnih seksualnih zločina poput nasilnog silovanja.

“Silovanja su u 62,7 posto slučajeva počinili partneri, u 3,6% rođaci, a u 9,4 posto prijatelji”, izvješćuje Il Giornale.

Brojke su slične u mnogim drugim europskim zemljama koje su prihvatile veliki broj migranata iz Sjeverne Afrike i Bliskog istoka.




Podaci objavljeni prošle godine pokazali su da je 58 posto osuđenih silovatelja i 85 posto svih osuđenih seksualnih napasnika u Švedskoj rođeno izvan Europe.

U slučajevima kad žrtva nije poznavala napadača, udio stranih počinitelja iznosio je više od 80 posto. Gotovo 40 posto osuđenih silovatelja dolazi s Bliskog istoka ili iz Afrike.

Istraživanje koje su provele švedske novine Aftonbladet pronašlo je da je 88 posto grupnih silovatelja u skandinavskoj zemlji u posljednjih šest godina imalo migrantsku pozadinu.

Ipak, raznolikost navodno još uvijek ostaje snaga.