Planirano roditeljstvo odalo počast kralju Herodu nagradom za životno djelo

The Babylon Bee

NEW YORK, NEW YORK — Prigodom posebne svečanosti održane u četvrtak, Planirano roditeljstvo posthumno je nagradilo Heroda Velikog sa svojim najvišim priznanjem, prestižnom PPFA Margaret Sanger nagradom.

Planirano roditeljstvo dodjeljuje nagradu pojedincima koji promiču pro-pobačajnu agendu, a ubojica beba kralj Herod bio je više nego očigledan izbor.

“Herod se hrabro borio za ženska prava klanjem sve muške djece mlađe od dvije godine”, rekao je glasnogovornik Planiranog roditeljstva. “Bio je tisućama godina ispred svog vremena, shvaćajući progresivne vrijednosti uništavanja naše djece u trenutku kad ona postanu nezgodna milenijima prije nego što je to postalo popularno. Da, željeli bismo da je također poklao i kćeri, ali spremni smo previdjeti tu nezgodnu činjenicu pošto je ovaj hrabri borac za ženska prava znatno promicao pro-pobačajnu agendu.”




Kralj Herod nije bio dostupan kako bi primio nagradu, budući da je odavno mrtav. Ali njegova ideološka nasljednica Alyssa Milan prihvatila je nagradu u njegovu čast. “Kad bi Herod bio ovdje, točno znam što bi rekao”, rekla je Milano u svom govoru prihvaćajući nagradu. “Podsjetio bi nas sve da je to bilo njegovo kraljevstvo, njegov izbor.”

Organizacija se sučelila s kritikama zbog ovog izbora, pošto su drugi ljevičari istaknuli da on nema maternicu i da kao takav nije smio imati mišljenje o pobačaju nakon rođenja.

The Babylon Bee je satirična evanđeosko kršćanska web stranica.