Švedska: Migrantska banda pretukla, urinirala po tinejdžeru

Paul Joseph Watson

Novi video iz Švedske prikazuje bandu migranata koja tuče i urinira po švedskom tinejdžeru u najnovijem primjeru kulturnog obogaćivanja iz svima nam omiljene progresivne utopije.

Isječak prikazuje dječaka kojeg rulja ismijava, vrijeđa i tuče, dok raspravlja hoće li mu oduzeti novac.

“Dajte mi da se popišam po njemu”, rekao je jedan od migranata prije nego je naredio dječaku da otvori usta nakon čega se pomokrio po njemu.

“Zapamtite da no-go zone ne postoje, da iz imigracije ne izranjaju nikakvi problemi, da je multikulturalizam snaga i da sad imamo sigurnije i složnije društvo nakon 2 desetljeća otvorenih granica. Ovo je nažalost tek početak”, tweetao je Henrik Palmgren uz video.

Usprkos ogromnih problemima s migrantskim kriminalom, čini se kako je švedska vlada i vlasti više usredotočena na procesuiranje onih koji se žale na takvu situaciju.

Brojni Šveđani suočeni su s optužbama za zločine iz mržnje zbog prigovora u vezi masovne migracije na društvenim medijima.

Kao što smo prethodno istaknuli, ankete pokazuju da su migranti prekomjerno zastupljeni u nasilnim zločinima i silovanjima u Švedskoj, ali vlada je prestala prikupljati službenu statistiku još 2005. godine.

To je bilo puno prije nego što se problem pogoršao s dolaskom više od 150.000 novih “izbjeglica”, uglavnom iz islamskih zemalja od 2015. godine nadalje.

Napadi granatama i smrtonosne pucnjave u Švedskoj — zabrinutosti koje su mediji svojedobno odbacivali kao “teorije zavjere” — sad predstavljaju “izvanrednu situaciju” prema novom izvješću časopisa Quilette.




Ranije ove godine, švedski autor Björn Ranelid upozorio je da razina kriminala i nasilja koju doživljava prethodno mirna zemlja nalikuje “ratu malih razmjera”.

Još u listopadu, bivši izvršni direktor kamionske kompanije Scania također je upozorio da Švedska ide prema građanskom ratu zbog nekontrolirane masovne imigracije.

Izvršni direktor Volvoa također je rekao da kompanija razmišlja o preseljenju svog sjedišta iz Švedske u budućnosti, dijelom zbog porasta nasilnog kriminala.

Kao što smo istaknuli u studenom, ljevičarska novinarka u Švedskoj, koja je žestoko podržavala masovnu imigraciju, promijenila je svoj ton, priznavši da su, kad je riječ o švedskim no-go područjima preplavljenim zločinom, “svi znali da će to završiti katastrofom”.

Ne možete spriječiti napredak!