Milijuni glasova zavapili u užasu dok su se liberali probudili i shvatili da je Trump još uvijek predsjednik

The Babylon Bee

SAD — Jutros je diljem zemlje odzvanjala jeka, od mora do sjajnog mora, dok su se progresivci redom budili nakon proslave Dana opoziva, shvaćajući da je Trump još uvijek predsjednik.

Opijeni svojom opozivnom pobjedom, liberali su otišli u svoje krevete sigurni i zaštićeni saznanjem da je Trump poražen te da je njegovo zlo konačno nestalo iz zemlje. No, kad su se probudili, shvatili su da je Trump još uvijek predsjednik zemlje.

“Mislio sam da će opoziv trenutno izbrisati Trumpa iz postojanja”, rekao je Pane Wyndough, organizator Antife iz Portlanda. “Navodno, to ne funkcionira tako. Ne samo da su Očevi osnivači bili rasisti, oni su također posebno planirali proces opoziva kako bi Trump ostao na vlasti. Oni su suučesnici u njegovoj mržnji.”




“Bilo je to kao da je milijuni glasova odjednom zavapili iz užasa”, rekao je Bill Pachinski, poljoprivrednik iz Iowe. “Probudio sam se za početak radnog dana. Pijetao je zakukurikao. I potom sam čuo zastrašujući zvuk vriska koji se širio iznad zemlje, postajući sve jači. Započeo je na Istočnoj obali i polako se širio prema Zapadu, da bi najglasniji krici dolazili iz New Yorka i Kalifornije.”

Glasovi su iznenada utihnuli kad ih je Trump sve raznio sa Zvijezdom smrti Svemirskih snaga. Iako se to čini prekršajem vrijednim opoziva, nije ostalo nikog tko bi ga opozvao — istinski majstorski potez 4D šaha.

The Babylon Bee je satirična evanđeosko kršćanska web stranica.