HUNTER: Djeca su naša budućnost…

Derek Hunter

Kako se 2019. godina bliži svom kraju, jedna od (mnogih) stvari po kojima će se pamtiti jest da je to bila godina u kojoj su političari koristili djecu kao oružje. Političari su oduvijek koristili djecu kao rekvizite, ali danas se ona rutinski bacaju naokolo poput eksplozivnih naprava u svrhu prekidanja ili završavanja rasprava koje odrasli ne žele da se održavaju. A mi ćemo se svi naći u problemima ako im dopustimo da uspiju u tome.

Sve je zapravo počelo početkom 2018. godine, s David Hoggovima ovog svijeta koji su bili željni skrenuti tragediju u pozornost. Mediji su bili više nego voljni partneri u tome, uzdižući glasove koji su pjevali pjesme po njihovom ukusu istodobno ignorirajući sve ostale učenike s istim iskustvom koji nisu htjeli pjevati ljevičarsku melodiju.

No, 2019. godina podigla je to na jednu višu razinu. Ne samo da je ljevica nastavila koristiti modele iz prethodnih godina, ona je stvorila novu kraljicu u liku Grete Thunberg, predstavljajući je kao spasiteljicu čitavog planeta.

Zanimljivo je da bi, u ime okoliša, sve to spašavanje nas koštalo naših sloboda, nešto što ljevica traži još od pokretanja progresivnog pokreta prije više od 100 godina.

U ime spašavanja planeta, sve što moramo učiniti jest ustupiti svu moć središnjim planerima, koji će se ovaj put zakleti da neće završiti onako kako je to dosad uvijek završavalo: u patnji, smrti i uništenju. Jedna stvar u kojoj se ljevica ističe je inzistiranje da nisu njihove ideje te koje su uvijek dovodile do neuspjeha, već njihova implementacija, a oni su ti koji će to konačno uspjeti ispraviti.

Ali to je ono što je i oduvijek bilo: laž. Kako bi izbjegli objašnjavanje svojih postupaka i svoju neuspješnu povijest laži, ljevica se omotala djecom, ljudskim štitovima kako bi odvratila pitanja i stvarnost. Propitkivanje Grete ili bilo kojeg drugog djeteta koje su nasmrt uplašili svojom propagandom, predstavlja “napad na dijete”. To je tipična ljevičarska manipulacija: lažite, ali to upakirajte tako da bi se bilo kakvo ispitivanje smatralo nemoralnim. To je nužno kad njihova poruka ne prolazi provjeru kakvoće, a njihov se klimatski alarmizam zasigurno može smatrati takvim faličnim proizvodom.

Već generacijama progresivci propovijedaju o smaku svijeta koji će uslijediti kao rezultat čovječanstva ili, preciznije, kapitalizma. Kapitalizam je njihova prava meta, njihov pravi neprijatelj.

Kad je “znanstveni konsenzus” bio nadolazeće ledeno doba, rješenje je bilo veća vladina moć, više regulacija, viši porezi i manje slobode; tj., manje kapitalizma, manje slobode.




Ali led nije došao. U njegovoj odsutnosti i očajnički tražeći nešto što bi ljude natjeralo u podčinjenje, svoje mjesto je našlo upravo suprotno predviđanje. Zanimljivo je da kad se “problem” okrenuo za 180 stupnjeva, “rješenje” je ostalo isto. U takvim slučajevima zapravo ne postoji mnogo problema ili uglavnom nema onih stvarnih problema.

Kako bi se zaštitili od te stvarnosti, kako bi se izolirali od kritika, oni koriste djecu. “Mi uništavamo njihovu budućnost, stoga ih moramo slušati”, ide argument. Taj argument bi bio u redu kada bismo govorili o bacanju bačve žive u pitku vodu, ali mi govorimo o normalnoj ljudskoj aktivnosti, a normalna ljudska aktivnost je ono što su progresivci oduvijek željeli kontrolirati.

Ideja da bismo trebali slušati djecu, djecu mariniranu u kultskoj propagandi sudnjeg dana za upravo takve svrhe, u suštini je jednaka ludost kao i njihova predviđanja.

I nisu samo “klimatske promjene” područje u kojima ljevica pokušava djecu koristiti kao oružje, to vrijedi u gotovo svemu. Vaping, zabrana hrane, zaslađena pića, zdravstvena zaštita, studentski dugovi, itd., itd. Što god naveli, ljevica je tjerala djecu u prvi plan.

Oni su otišli toliko daleko da se zalažu za smanjenje glasačke dobi na 16 godina, dok istodobno dižu traženu dob za druge stvari (kupovinu duhanskih proizvoda, boravak na zdravstvenom osiguranju svojih roditelja, itd.). Uzmite njihov glas i njihove brojeve, prije nego postanu dovoljno stari da mogu razmišljati sami za sebe i prepoznati laži koje su im govorili ljudi kojima bi navodno trebali vjerovati. I sve vrijeme, koristite ih kao štitove.

To je dijabolično jednako koliko i brilijantno, ali ne smije se dopustiti da uspije.

Loše ideje su loše ideje, a prijetnje slobodi su prijetnje slobodi, bez obzira na paket u koji su umotani. Korištenje djece kako bi izbjegli tu stvarnosti je vrijedno prezira, ali ne i iznenađujuće. Kad ne možete pobijediti argumentima, vi mijenjate pravila koja reguliraju raspravu u vašu korist. To je ono što ljevica pokušava učiniti i to je ono što desnica ne smije dopustiti da se dogodi. Djeca su naša budućnost, ali odrasli moraju voditi sadašnjost kako bi to bila budućnost koju je vrijedno imati.