Izvješće koje su promicali klimatski alarmisti upozoravalo na milijune smrti, nuklearni rat, potopljene velike gradove do 2020. godine

Paul Joseph Watson

Prema stručnjacima, klimatske promjene će rezultirati “milijunima” smrti, potonulim velikim europskim gradovima, nuklearnim ratom i globalnim environmentalističkim neredima… sve to u narednih nekoliko dana.

To je zbog njihovih predviđanja koja su objavili još 2004. godine i u kojima su rekli da će se sve to dogoditi do 2020. godine, udaljene još samo nekoliko dana.

“Klimatske promjene tijekom sljedećih 20 godina mogle bi rezultirati globalnom katastrofom koja će koštati milijune života zbog ratova i prirodnih katastrofa”, izvijestile su ljevičarske novine Guardian 22. veljače 2004. godine.

“Tajno izvješće, prikriveno od američkih šefova obrane, a koje je pribavio Observer, upozorava da će veliki europski gradovi biti potopljeni ispod povećane razine mora, a Britanija gurnuta u ‘sibirsku’ klimu do 2020. godine. Nuklearni sukob, mega-suše, glad i rasprostranjeni neredi eksplodirat će diljem svijeta”, dodaje se u izvješću.

Alarmistički dokument nastavio je s tvrdnjom da će države pribjeći korištenju nuklearnog oružja kako bi zaštitile sve manje zalihe hrane, što je situacija koja bi “dovela planet na rub anarhije”.




Autori izvješća, Peter Schwartz i Doug Randall, također su tvrdili da će “do 2020. godine, ‘katastrofalni manjak vode i energije biti sve teže prevladati, što će planet gurnuti u rat”, uzrokujući tako rasprostranjene “neuspjele žetve” i “glad”.

I tako se čini da se Velika Britanija nalazi samo nekoliko dana od “sibirske klime”, a milijuni ljudi uskoro će umrijeti u ogromnom nuklearnom pokolju uzrokovanom globalnom nestašicom hrane i monstruoznim sušama.

Ili, alternativno, takozvani “klimatski stručnjaci” su se pokazali spektakularno pogrešnima o apsolutno svemu, od predviđanja Paul Ehrlicha o milijunima mrtvih zbog suše do 80-ih godina, do apsurdne tvrdnje Ala Gorea da će Arktik imati ljeta “bez leda” do 2013. godine.

Jednako kao i naveliko najavljivano “tajno izvješće” koje je predviđalo globalnu katastrofu do 2020. godine, ništa od toga se nije dogodilo.

Dakle, zašto bi danas vjerovali tim istim ljudima?