Žena koja se ruga vašoj religiji još uvijek svakodnevno provjerava svoj horoskop

The Babylon Bee

PORTLAND, OREGON — Prema izvorima bliskim Patriciji Lyles, lokalnoj ženi koja mrzi koncept religije i misli da ste budalasti ako vjerujete u postojanje Boga, ona još uvijek svakodnevno provjerava svoj horoskop kako bi vidjela kako će zvijezde usmjeriti njezin životni put.

“Ja jednostavno mislim da je glupo misliti da tamo negdje postoji božanski plan od nekakvog Boga”, rekla je ispunjavajući kviz na BuzzFeedu kako bi vidjela kakva je vrsta Škorpiona na temelju svog odabira smoothieja u obližnoj trgovini Jamba Juicea. “Mi smo slobodna stvorenja i ne postoji nikakav suvereni Bog s bilo kakvim planom za moj život.”

Oslobođena od Božjih okova i religije, Lyles je sad u stanju provoditi više vremena konzultirajući zvjezdane karte, špilove Tarot karata, kristalne kugle i čitanje dlanova kako bi odredila daljnje korake u svom životu, sve do najsitnijih detalja.




“Ne mogu vjerovati da u tekućoj godini ljudi još uvijek vjeruju u Boga”, rekla je hihoćući se.

“Također, nebeska tijela mi mogu pomoći u odluci kakav toaletni papir kupiti. Izgleda kao da mi zviježđa govore da je ovaj mjesec za Škorpione najprikladniji onaj jednoslojni.”

Također se svakodnevno nastoji potruditi provjeriti svoju dnevnu Eneagram misao.

The Babylon Bee je satirična evanđeosko kršćanska web stranica.