Progresivci pozivaju Afroamerikance da napuste svoje poslove kako bi izbjegli da ih Trump koristi u svojim statistikama

The Babylon Bee

SAD — Progresivni aktivisti širom zemlje počeli su pozivati Afroamerikance da napuste svoje poslove kako bi izbjegli da ih koriste u Trumpovim statistikama.

Bijeli liberali uglavnom vole kad se zapošljavaju manjine, ali postali su sve zabrinutiji zbog sve većeg broja crnaca koji rade pod Trumpovom ekonomijom.

“Kad bi vam doista bilo stalo do našeg cilja, napustili biste posao i postali beskućnici kako bismo svima mogli reći koliko je Trumpova ekonomija loša za crne ljude”, rekao je komunistički aktivist Pau Jamm svom jedinom crnom prijatelju u kafiću u Portlandu prošle srijede. “Vi ljudi nas zapravo ubijate koliko radite.”




Neki predani progresivci čak otpuštaju crne ljude kako bi pokazali koliko je ekonomija loša za manjine. Žena iz Austina Britney Baila sjela je s jednim od svojih zaposlenika, crnim muškarcem Henryjem Porterom, kako bi mu dala do znanja da je otpušten za svoje vlastito dobro. “Slušaj, radiš sjajno — bio si dragocjeni dio ove organizacije već nekoliko godina. Ali ti jednostavno ne pripomažeš narativi da Trump šteti manjinskim radnicima.”

“Žrtvuj se za ekipu i možda ćemo te ponovno zaposliti kad bude izabran demokrat”, dodala je zabezeknutom Porteru.

Crne ljude koji nisu dali otkaz na svojim poslovima počeli su nazivati “Čiča Tomama” i “izdajicama rase”.

The Babylon Bee je satirična evanđeosko kršćanska web stranica.