Srednjoškolcu zaprijetili suspenzijom zbog majice ‘djevičanstvo je zakon’

Paul Joseph Watson

Srednjoškolcu koji je nosio majicu s natpisom “Virginity Rocks” (u stilu, ‘djevičanstvo je zakon’), administracija škole zaprijetila je sa suspenzijom ukoliko je ponovno odjene u školu.

Londyn Piglowski, učenik sedmog razreda, rekao je da mu je učitelj društvenih studija rekao da preokrene svoju majicu ili je skine “ili će morati poduzeti nekakvu akciju”.

Kodeks odijevanja školskog okruga Wentzville zabranjuje nošenje odjeće koja promiče “nemoralno, ilegalno, seksualno ili nasilno ponašanje”, a ništa od toga se ne odnosi na majicu Piglowskog.

Piglowskom su zaprijetili suspenzijom ukoliko ponovno odjene majicu u školu.

“Nisam mislio da je ovo loše i kad god su mi rekli da je skinem, pitao sam se zbog čega, pošto je ovo pozitivna poruka”, rekao je.

Otac Piglowskog rekao je da bi poruka trebala biti u skladu sa školskom politikom o seksu i stoga nije imalo nikakvog smisla smatrati je “nemoralnom”.

“Ovo je poruka koja govori da je u redu što su nevini, što nemaju seksualne odnose, dakle nije li to ono što te škole žele podučiti djecu da rade?”, pitao je.




Prijetelj Piglowskog, Davis, koji mu je kupio majicu, rekao je da je ona vrlo popularna među ostalom djecom u školi, koja su ga pitala ako je i oni mogu kupiti.

“Politika okruga u vezi odijevanja učenika pruža mogućnosti našim administratorima da se bave s odjećom učenika koja potencijalno može narušiti obrazovno okruženje”, napisao je školski okrug Wentzville u izjavi. “Mi redovito razgovaramo s učenicima u vezi odjeće koja bi mogla biti neprimjerena i, u velikoj mjeri, naši učenici i obitelji rade s našim osobljem kako bi riješili bilo kakve probleme.”

U međuvremenu, jedna medicinska sestra je “otkazana” i maltretirana od strane bijesne rulje, koja ju je također pokušala otpustiti nakon što je sugerirala da bi mladi ljudi mogli izbjeći spolno prenosive bolesti ne imajući spolne odnose prije braka.