Policija istražuje ubojstvo pro-migracijske Finkinje od strane njezinog dečka migranta

Paul Joseph Watson

Policija u Finskoj istražuje ubojstvo žene koju je ubio njezin bivši dečko migrant nakon što je na društvenim medijima zagovarala masovnu migraciju.

Hasan Alqina navodno je prošli tjedan ubio Sanni Ovaska, da bi potom počinio samoubojstvo. Alqina je boravio u zemlji kao palestinski tražitelj azila kojem je prethodno odbijena dozvola boravka.

Vlasti je upozorio susjed koji je vidio dokaze o zločinu u stanu u Hämeenlinni. Fotografija koja je kasnije objavljena na Twitteru pokazuje krv koja prodire ispod vrata stana.

“Ovaska je navodno objavljivala anti-bjelačke postove na svojim društvenim medijima te zagovarala razne progresivne ciljeve”, izvješćuje National File.

Izvor ove tvrdnje je finska komentatorica Tiina Wiik, koja je tweetala: “Mlada žena ima dečka tražitelja azila i na društvenim medijima piše koliko su usrani bijeli muškarci. Može li netko pogoditi kako je ovo završilo?”




Wiik tvrdi da je žena ubijena jer je pokušavala ostaviti dečka.

“Ovo nije prvi takav slučaj u Finskoj”, primijetila je Wiik. “Jedan Afganistanac silovao je i zapalio svoju djevojku, jedan Iračanin odrubio je glavu sredovječnoj ženi koja ga je pokušala ostaviti.”

Policija kaže da je istraga još u ranoj fazi i da je motiv još uvijek nepoznat. Neki su također tvrdili da je ženi odrubljena glava, iako to nije potvrđeno.

Ovo ni na koji način nije jedini slučaj u kojem su žene napali ili ubili migranti s kojima su imale romantičnu vezu.

Prošle je godine u Normandiji u Francuskoj do smrti izbodena ljevičarska studentska aktivistica od strane svog bivšeg partnera migranta koji je boravio u njezinoj kući.