Muslimanski svećenik izdao fetvu u kojoj poziva koronavirus da ‘uništi’ kineski narod

Paul Joseph Watson

I dok se mediji i dalje uzrujavaju zbog “rasističkih” memeova o juhi od šišmiša, muslimanski svećenik je upravo izdao fetvu slaveći izbijanje koronavirusa i pozvao na “uništenje” kineskih ljudi.

Prošli mjesec, 23. siječnja, sirijski džihadski svećenik Abd Al-Razzaq Al-Mahdi slavio je širenje koronavirusa u Kini i pozvao muslimane da se mole Alahu za “uništenje” naroda Kine.

“Al-Mahdi je istaknuti svećenik kojeg džihadske frakcije vrlo cijene i koji je poznat po svojim propovijedima i fetvama u kojima poziva muslimane na sudjelovanje u džihadu i vrše napade unutar Rusije”, izvješćuje MEMRI.

Pod naslovom “Fetva iz zemlje Šema” — Al-Mahdi je odgovorio na pitanje Muhammada Abu Nassira, koji je pitao: “Je li dopušteno izražavanje radosti zbog onoga što proživljava Kina — koronavirusa i smrti kineskih ljudi?”

“Da, da mi bismo trebali izraziti svoju radost i moliti za njihovo uništenje”, odgovorio je Al-Mahdi. “Oni [Kinezi] su objavili veliki rat i ubili, poklali, zatvorili i tlačili ujgurske i ne-ujgurske muslimane. Oni su protivnici Alaha i oni su budisti i komunisti.”




Al-Mahdijeva fetva izdana je putem Telegrama, ali je također aktivna na Twitteru, koji očigledno dopušta džihadističke fetve, dok istodobno zabranjuje Zero Hedge zbog propitkivanja službene priče o izbijanju koronavirusa.

Al-Mahdijeva fetva očito nije toliko vrijedna vijest poput primarne opsesije medija — traženje “rasističkih” memeova o juhi od šišmiša.

U posljednjih nekoliko dana objavljeno je nebrojeno mnogo članaka koji sugeriraju da je širenje netrpeljivosti u obliku kriticizma prehrambenih navika kineskih ljudi više zabrinjavajuće od širenja globalne epidemije koronavirusa.

Činjenica ostaje; Koji god bio izvor koronavirusa (izvor Ebole i SARS-a bili su šišmiši), jedenje šišmiša, pasa, izvlačenje crijeva iz živih žaba i umakanje malih miševa u sos, da bi nakon toga sažvakali njihova migoljava tijela — sve to je objektivno odvratno.