Najnovije vijesti: Zdravstveni dužnosnici stavili Portland u karantenu kako bi spriječili širenje komunizma

The Babylon Bee

PORTLAND, OREGON — Centar za kontrolu i prevenciju bolesti (CDC) objavio je sveobuhvatnu karantenu grada Portlanda kako bi se spriječilo širenje opasnog virusa poznatijeg kao komunizam.

Iako je komunizam prisutan već dulje vrijeme, stručnjaci vjeruju da bi se 2020-Antifa soj mogao razviti u najgoru pandemiju komunizma u nekoliko posljednjih desetljeća.

“Uveli smo zabranu svih putovanja u i iz Portlanda sve dok se ne pronađe lijek”, rekao je jedan dužnosnik CDC-a. “Mi jednostavno ne smijemo riskirati širenje smrtonosnih virusa poput komunizma u svijet. Milijuni će umrijeti.”

Iako ne postoji poznati lijek za komunizam, postoje preventivne mjere koje preporučuju stručnjaci, poput čitanja povijesnih knjiga. Znakovi da netko koga volite možda boluje od komunizma uključuje nošenje skijaških maski, sportskih majica s likom Che Guevare i neredovito tuširanje.




“Ukoliko vidite nešto što bi upućivalo da je netko koga znate zaražen komunizmom, recite nešto.”

U šokantnom preokretu događaja, otkriveno je da su svi demokratski kandidati za predsjednika nositelji bolesti, iako su nas sve uvjeravali da je to zapravo demokratska verzija virusa.

The Babylon Bee je satirična evanđeosko kršćanska web stranica.