Trumpova se moć udvostručila nakon apsorbiranja napada opozivom

The Babylon Bee

WASHINGTON, D.C. — “Gotovo je Pelosi! Izgubila si!”, razmetljivo je viknuo Trump, dok su on i predsjednica Doma lebdjeli iznad Bijele kuće, uhvaćeni u smrtonosnoj borbi. “Nemaš više nikakvih karata za odigrati”!

Pelosi, razdražena i umorna od trogodišnje borbe sa svojim iskonskim neprijateljom, uspjela se blago osmjehnuti.

“Oh, mislim da bih mogla izvući još jedan adut iz rukava”, prorežala je kroz stisnutu protezu. “Progresivci, okupite se! Na zemlji se dogodilo nešto nevjerojatno: hrabri ratnici Otpora počeli su se okupljati sa svih strana i vrištati u nebo, dodajući tako svoje moći njezinoj. Oči Pelosi počele su svjetlucati plavo dok su ju ispunjavale moći svih bijesnih progresivaca diljem zemlje.

“Napad opozivom, kreni!!”, viknula je otpuštajući plavu energetsku zraku prema Trumpovim prsima — očajnički, konačni potez da ga zauvijek opozove i ukloni s dužnosti.




Ali Pelosi je bila užasnuta kad je Trump jednostavno apsorbirao napad, hraneći se njegovom snagom.

“Ha. Ha ha. Ha ha ha HAHAHAHAHAHAHA!!!!”, grohotom se smijao dok je dobivao sve više i više snage od napada opozivom. “Budalasti smrtnici! Svaki napad me čini samo jačim!”

Trump je potom iskoristio svoju novonastalu moć kako bi kreirao kaos na preliminarnim izborima u Iowi, uzrokovao svoje oslobađanje od optužbi i natjerao Pelosi na mentalni slom, sve u istom tjednu. Nažalost, nakon toga je tweetao nešto glupo, što je njegova jedina slabost. No, demokrati su na njegov tweet odgovorili još gluplje, zbog čega je njegova moć narasla još više.

The Babylon Bee je satirična evanđeosko kršćanska web stranica.