Neosporni dokaz postojanja Boga: Ova totalna propalica nekako je oženila nevjerojatnu ženu

The Babylon Bee

RANCHO CUCAMONGA, KALIFORNIJA — Stručnjaci za veze ostali su zbunjeni nakon promatranja zdravog braka između vrlo atraktivne, inteligentne i odgovorne žene i muškarca koji je — prema svim dostupnim mjerilima — totalna propalica.

“Prema svim evolucijskim standardima, ova žena ne bi smjela biti s ovim muškarcem”, tvrdio je dr. Carlos Heunza, stručnjak na području biologije privlačnosti. “Ona je čista desetka u svim područjima. Šarm, osobnost, odgovornost, multitasking, strpljivost… ona je van svih granica.” Nakon višemjesečnog promatranja, žena je zaradila visoke ocjene u svemu — od štedljivosti, osmijehu, iskrenosti, frizuri, učinkovitosti rezanja kupona, štednji električne energije, zdravom roditeljstvu i stvaranju osjećaja ljubavi kod drugih ljudi. Žena je čak uspjela dobro mirisati pod svim zamislivim okolnostima. “Nemamo pojma kako je to uopće fizički moguće”, rekao je Huenza.

Kad su istraživači promatrali muškarca u vezi, imali su jednaku količinu čuđenja, ali u onom suprotnom smjeru.

“Ovaj muškarac je ispod prosjeka na svakoj zamislivoj razini”, rekla je dr. Elizabeth Chung s MIT-a. “Njegova osobna higijena daleko je ispod čak one u zemljama trećeg svijeta, lako ga zbunjuju jednostavni svakodnevni zadaci poput oblačenja hlača, njegova sposobnost koncentracije i miris tijela usporedivi su s onim zbunjenog jaka i ne može procesuirati jednostavne zahtjeve ili informacije bez izazivanja krajnje nelagode u svojoj moždanoj kori.” Potom je zaključila: “Ovaj lik je propalica.”

Tijekom promatranja, od muškarca su tražili obavljanje jednostavnih zadataka, kao što su zapamtiti iznijeti smeće svakog ponedjeljka, pronalaženje kutije s ostacima rezanaca u hladnjaku, plaćanje auto osiguranja, shvatiti kao funkcionira tajmer prskalice i brijanje bez ostavljanja sloja sitnih dlačica po cijeloj kupaonici. “Svaki test predstavljao je veću katastrofu od onog prethodnog”, rekla je Chung.




Ostale kritike usmjerena prema muškarcu uključivale su nedostatak ekonomski održivih vještina, da njegov modni smisao uključuje majice s likovima iz crtanih filmova iz 80-ih i činjenicu da ulaže ekstremne količine mentalnog napora u pričanje viceva koji nisu smiješni prema bilo kakvim zamislivim mjerilima bilo kome iz bilo koje dobe skupine i bilo koje ere. Stručnjaci kažu da se ovaj muški primjerak nalazi ispod mnogih uobičajenih kopnenih sisavaca i nekoliko ljuskara što se tiče romantične održivosti. Čak i sa stajališta fizičke privlačnosti, promatrači su rekli kako je muškarac zaradio ocjenu od samo 1,3 od 10, što je jednako ocjeni dobro njegovanog orangutana.

Ispruženih ruku u čuđenju, ogorčeni liječnik je rekao: “Jedna od najvećih misterija moje duge, plodonosne karijere jest zašto je ova žena, koja je mogla odabrati bilo kojeg muškarca, pala na ovog lika.”

Istraživanje je otkrilo da je ova žena, usprkos evolucijski urođenom nagonu stvorenja da se razmnožavaju s najsposobnijim, najodrživijim primjerkom u svrhu produljivanja vrste, išla protiv svakog biološkog instinkta kako bi se udala i reproducirala s muškarcem koji predstavlja totalno nazadovanje u napretku čovječanstva kao vrste.

“Darwinov model ovdje ne funkcionira”, rekao je dr. Huenza drhtavim glasom. “Biologija nije u stanju objasniti ovu vezu. Kao čovjek od znanosti, ne kažem ovo olako: Ova veza je čudo prema svim mogućim mjerenjima. Bog je stvaran. Brak ove žene i ovog muškarca je neosporivi dokaz toga.”

The Babylon Bee je satirična evanđeosko kršćanska web stranica.