CNN se pita zašto je razina testosterona i broj spermija u opadanju diljem Europe i Sjeverne Amerike

Paul Joseph Watson

CNN je objavio članak u kojem postavlja pitanje zašto razina testosterona i spermija opada diljem Europe i Sjeverne Amerike, navodeći da bi u slučaju da je spermatozoid životinja, ona mogla “krenuti prema izumiranju u zapadnim nacijama”.

U članku se ističe kako je “ukupan broj spermija u Sjevernoj Americi, Europi, Australiji i na Novom Zelandu opao za 60% u 38 godine između 1973. i 2011. godine” te da nedavna istraživanja pokazuju da se taj trend nastavlja.

Članak povezuje pad s prehranom koja se sastoji od masne i prerađene hrane, ali priznaje da “nitko ne zna sa sigurnošću” pravi razlog koji bi također mogao biti povezan sa “zračenjem, zagađenjem zraka i kemikalijama u našoj hrani, odjeći i vodi”.

Članak započinje riječima: “Kad bi spermatozoid bio životinja, znanost bi se mogla zabrinuti da on ide ka izumiranju u Zapadnim zemljama”, izjava koju bi, u slučaju da je izgovori desničar, mnogi u medijima okarakterizirali kao šifru za bijelu supremaciju.

Unatoč priznanju da je broj spermija i razina testosterona u opadanju i da se stopa plodnosti među bijelim ženama na zapadu također kreće nizbrdo, svatko tko se usudi govoriti o demografskom padu bijelih ljudi automatski se označava rasistom.




Američka stopa plodnosti trenutačno iznosi 1,8 rođenih po ženi.

Od 2007. do 2011. godine, plodnost u SAD-u pala je za 9% u samo 4 godine.

Godine 2016., stopa plodnosti u SAD-u pala je na 59,8 rođenih na 1.000 stanovnika, što je najniža zabilježena razina u povijesti.

Stops plodnosti za bijele žene padale su u svakoj američkoj državi 2017. godine, dok je među crnim i latinoameričkim ženama stopa plodnosti rasla u 12, odnosno 29 država.

Za dodatnu razinu ironije, razmotrite činjenicu da je prije samo nekoliko dana CNN slavio “blagodati samačkog života”, nešto što zasigurno neće potaknuti ljude na zapadu da imaju više djece.