Berniejevi pristaše mahnito sklapaju improvizirane splavi kako bi odveslali na utopijsku Kubu

The Babylon Bee

SAD — Nakon što je Bernie Sanders veličao elemente kubanskog totalitarnog režima, lojalni pristaše predsjedničkog kandidata sastali su se kako bi skrpali improvizirane splavi i odveslali na Kubu kako bi iskusili renomirane programe opismenjavanja, zdravstvene zaštite i ostalih socijalnih usluga komunističkog otoka.

Očajne izbjeglice uhvatile su se za sve što pluta kako bi preplovile Zaljev i stigle u idilični raj Kube.

“Samo moramo stići onamo”, rekao je jedan “Bernie Bro” izrađujući splav od odbačenih plastičnih slamki. “Ja osobno želim doživjeti kubanski program opismenjavanja kako bih napokon mogao pročitati knjigu. I čuo sam da je njihova zdravstvena zaštita najbolja na svijetu, tako dugo ste pripadnik elite. Zbog toga sam siguran da će me prihvatiti kao elitnog člana, a ne kao jednog od seljaka, budući da sam iz bogate, kapitalističke nacije poput Amerike.”




Bernie Bro se uplašio da je donio pogrešnu odluku kad je njegov iPhone izašao izvan dometa signala nekoliko stotina metara od obale, ali već je bilo prekasno za povratak.

Nažalost, kad su Berniejevi pristaše prošli kroz kubanski program opismenjavanja, imali su mogućnost pročitati knjigu iz povijesti i uvjeriti se koliko je socijalizam loš, tako da su bili prisiljeni ponovno sklepati splavi kako bi se vratili u Ameriku.

The Babylon Bee je satirična evanđeosko kršćanska web stranica.